Kruythof Aardappelen

Al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in aardappelen

Aandachtstrekkers

Geen gesjouw, wij bezorgen aardappelen bij jou aan huis

Het verhaal van

Kruythof Aardappelen

Ton Kruythof is eigenaar van Kruythof Aardappelhandel Strijen, dé specialist op het gebied van aardappelen. Met meer dan 50 jaar ervaring is het familiebedrijf een begrip geworden bij de klant op zoek naar de betere aardappel.

Al jarenlang is de aardappel niet meer weg te denken uit ons eetpatroon. De vraag naar uitstekende kwaliteit neemt toe en voor de bewuste consument is een transparante herkomst ook belangrijk. 

De natuurproducten van Kruythof Aardappelen voldoen aan deze verwachtingen. Het assortiment bestaat uit verschillende aardappelrassen met elk hun eigen karakter, smaak en textuur. De aardappelen zijn uniek, vol van smaak en duurzaam.

Op zo’n 20 markten in de regio Rotterdam worden klanten wekelijks verwend met de beste kwaliteit aardappelen. In 2012 besloot Ton om zijn aardappelen ook online aan te bieden, zodat jij gemakkelijk en snel de lekkerste aardappelen zonder gesjouw in huis hebt.

Bekijk het assortiment

De ene aardappel is de ander niet

Onze beloftes aan jou

Bij Kruythof Aardappelen koop je aardappelen die rechtstreeks afkomstig zijn van de boer. De aardappelen die wij aanbieden zijn van superieure kwaliteit en worden met de grootste zorg speciaal voor jou geteeld. Na de oogst worden de aardappelen onder beste omstandigheden bewaard zodat je de lekkerste aardappelen thuis bezorgd krijgt.

Onze aardappelen komen voornamelijk van de akkers uit de Hoeksche Waard, bekend als Nederlands beste gebied voor de teelt van aardappelen.

De vruchtbare kleigrond zorgt ervoor dat de aardappelen kunnen groeien tot op hun mooist. Onze aardappelen zijn uniek, vol van smaak en duurzaam. Naast het bestellen van aardappelen kan je ook voor verschillende peulvruchten bij ons terecht.

Ons doel is om de beste kwaliteit aardappelen van het land te halen. Een natuurlijk groeiproces is daar een belangrijk onderdeel van. Onze boeren zijn daarom zeer terughoudend met bestrijdingsmiddelen. Wanneer het toch nodig is om het gewas te spuiten, zullen zij dit alleen doen met toegelaten middelen. 

Bij het telen van biologische aardappelen worden er sowieso geen bestrijdingsmiddelen of onnatuurlijke hulpmiddelen gebruikt.

Kruythof Aardappelen staat voor topkwaliteit en uitstekende service. Daarom bieden wij 100% tevredenheidsgarantie. Heb je een klacht? Neem contact op. Wij lossen het voor jou op!

Zoeken

Kruythof Aardappelen is van maandag t/m zaterdag tussen 08:00-18:00 voor al jouw vragen telefonisch bereikbaar.

Telefoonnummer
+31 (0)6 340 37 800

Wil je liever zelf een antwoord vinden op je vraag? Neem dan een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Bezorgkosten
Gratis verzending vanaf 20,-
› Onder de 20,- bedragen de bezorgkosten 4,99
› Minimale bestelwaarde is 7,50

Bezorgmoment
› Vóór 16:00 besteld, overmorgen in huis

Meer weten? Ga naar service & contact.

Kruythof Aardappelen

Aardappelen rechtstreeks van de boer, uit akkers met de betere kleigrond van Nederland. Met ruim 50 jaar ervaring is Ton Kruythof met zijn familiebedrijf dé aardappelspecialist van Nederland.

Een aardappel is niet zomaar een aardappel. Proef het verschil en de volle smaak van de aardappel op zijn best.

Van vastkokende tot kruimige aardappelen, biologische aardappelen of aardappelen om friet van te maken, bij Kruythof Aardappelen vind je altijd de beste kwaliteit.