Partner worden van SmaakGenot

Een (extra) webwinkel

Wij bieden jou de mogelijkheid om naast je fysieke winkel en/of webshop een extra verkoopkanaal op te zetten. Hiermee vergroot jij je verkoopkansen.

Online kennis

Wij gebruiken graag onze online kennis om jouw fans te bereiken.

Kwaliteit staat voorop

SmaakGenot is een betrouwbaar platform waarvan jij de voordelen plukt. We besteden veel aandacht aan de kwaliteit en vormgeving van onze webwinkel. Voor onze klant willen wij het zo eenvoudig mogelijk maken om smaakvolle producten te bestellen bij specialisten. 

Meer online aanwezigheid

Door krachten te bundelen kunnen wij meer budget creëren voor (online) marketing. Met een ruimer marketingbudget zorgen wij voor meer online aanwezigheid op de juiste locaties. Denk bijvoorbeeld aan social media en foodblogs.

Extra services

Maak gebruik van onze extra services om jouw bedrijf en producten nog beter te presenteren. Wij helpen je graag bij het maken van bijvoorbeeld aantrekkelijke foto’s en video’s over je bedrijf en producten.

Voordelig verzenden

Veel van onze verkooppartners hebben een schaalnadeel. Zij hebben te weinig volume om over een voordelig verzendtarief te onderhandelen. Door samen te werken kunnen wij jouw een voordeliger tarief aanbieden voor het verzenden van pakketten.

Samen zijn we sterker dan alleen

Nieuwe klanten bereiken, meer online aanwezigheid en extra omzet generen, dat doe je bij SmaakGenot. Heb jij een uniek en smaakvol assortiment waarbij kwaliteit voorop staat? Word dan partner van SmaakGenot.

Jouw assortiment en productkennis combineren we met onze online marketing kennis en ons platform. Door samen te werken kunnen we meer bereiken en zorgen voor extra smaak en verkoopsucces.

Hoe werkt het

Neem contact met ons op via het onderstaande webformulier. Wij zullen binnen 3 werkdagen op jouw samenwerkingsverzoek reageren.

Tijdens een oriënterend gesprek verkennen we samen de mogelijkheden om een succesvol partnership aan te gaan. Mocht er een match zijn, dan gaan we direct aan de slag om jouw producten of diensten op het platform van SmaakGenot aan te bieden.

Scroll naar top

Door onze site te gebruiken accepteer je cookies, die ons helpen onze service te leveren en te verbeteren. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina