Aanmelden als affiliate

Wil je deel uitmaken van het affiliate partnerprogramma van SmaakGenot? We verwelkomen je graag! Alles wat je moet weten over ons programma en het aanmeldproces vind je op deze pagina.

Jij promoot, SmaakGenot beloont

Geld verdienen met het Partnerprogramma van SmaakGenot is makkelijk. Het Partnerprogramma werkt volgens het affiliate marketing model en wordt beheerd via het affiliate netwerk Adtraction.

Het werkt simpel: meld je aan en word Partner. Vervolgens promoot je de producten van SmaakGenot en verdien je commissie over elke bestelling die bezoekers van jouw website, blog of app doen op SmaakGenot.nl.

Stappenplan

Volg simpelweg deze stappen om affiliate van SmaakGenot te worden:

1

Schrijf je in via het aanmeldformulier

Aanmelden is gemakkelijk en gratis. Met twee minuten ben je klaar. Hier kan je dat regelen.

2

Beoordeling van je aanvraag

Ons team neemt je aanvraag in overweging. Wij vinden het belangrijk dat jij aansluit bij onze visie en relevant bent voor onze doelgroep. Zo zorgen we samen voor een vruchtbare samenwerking.

3

Welkom in het team van affiliate partners

Zodra je aanvraag is goedgekeurd, verstrekken we je binnen vijf werkdagen alle middelen om succesvol aan de slag te gaan. Als affiliate partner voorzien we je van uitgebreide ondersteuning en de nodige tools om je verkopen te optimaliseren.

Belangrijkste weetjes