Lekker en Origineel

De SmaakGenot cadeaukaart​

Het perfecte cadeautje om te geven

Er is maar één cadeau waarvan je zeker weet dat iedereen er blij mee is. Want met de SmaakGenot cadeaukaart, die zowel digitaal als fysiek te verkrijgen is, kan de ontvanger zelf kiezen uit de lekkerste cadeaus.

Het ideale cadeau

Voor een gegarandeerde glimlach

De SmaakGenot cadeaukaart heeft alleen maar voordelen.

 • Keuze uit alle producten in het warenhuis van SmaakGenot
 • Voeg een persoonlijk boodschap toe
 • Kies zelf het bedrag dat op de kaart komt te staan
 • Het saldo hoeft niet in 1 keer op
 • Fysieke cadeaukaart binnen 2 werkdagen in huis

Onze digitale cadeaukaart

Direct in je mailbox

De digitale SmaakGenot cadeaubon is perfect als je een last minute cadeau zoekt of wanneer je niet in de gelegenheid bent om een fysieke cadeaukaart te geven.

Je kunt de cadeaubonnen zelf versturen, maar je kunt het ook aan ons overlaten.

1. Kies een waarde

De cadeaukaart is verkrijgbaar met een waarde van € 20 tot € 150

2. Vul de gegevens in

Bij de digitale cadeaukaart kan je een persoonlijk bericht toevoegen

3. Kies een verzendmethode

De cadeaukaart kan digitaal of per post worden verstuurd

4. Rond af door te betalen

Dat kan met iDEALof creditcard (Visa / Mastercard)

Vraag en antwoord

In samenwerking met Cardman.nl zorgen we dat een SmaakGenot Cadeaukaart eenvoudig kan worden gekocht, veilig wordt verstuurd en makkelijk kan worden verzilverd in al onze shops.

Wanneer je klikt op ‘Cadeaukaart bestellen’ of ‘Bestel direct’ word je doorgelinkt naar de bestelpagina van de SmaakGenot Cadeaukaart op Cardman.nl

Nadat je een bestelling hebt geplaatst zorgt Cardman.nl dat jouw perfecte cadeautje online of fysiek wordt gestuurd naar het opgegeven adres.

Cadeaukaarten die op werkdagen voor 17.00 uur besteld zijn, worden dezelfde dag verzonden. Iedere bestelling wordt bij PostNL aangeboden voor verzending. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst, worden de eerstvolgende werkdag verzonden. 

Cadeaukaarten die per email afgeleverd moeten worden ontvang je meestal binnen 5 minuten in je mailbox. Heb je niets ontvangen? Controleer dan eerste je spambox voordat je contact met ons opneemt.

De SmaakGenot Cadeaukaart is na aanschaf 2 jaar geldig. Via de saldochecker kun je zien hoe lang dit nog is. De cadeaukaarten zijn te besteden op het hele assortiment!

 • Plaats de gewenste producten in het winkelmandje bij een shop naar keuze.
 • Rond de bestelling af door te klikken op ‘Ik ga bestellen’.
 • Bij het afrekenen kies je  ‘Cadeaukaarten’ als betalingsmiddel en selecteer je ‘SmaakGenot’ als cadeaukaart. 
 • Vul de code van de cadeaukaart in. 
 • Als er na het plaatsen van je bestelling nog een bedrag op je SmaakGenot Cadeaukaart over blijft, dan kan je die gebruiken bij een volgende bestelling bij elke shop naar keuze. 

Ja, dat is mogelijk! Bedrijven bestellen eenvoudig op factuur. Tijdens het bestelproces krijg je de vraag of je een factuur wilt ontvangen. 

Ja, het is mogelijk om een digitale of fysieke cadeaukaart direct bij de ontvanger te laten bezorgen. Neem voor vragen contact met ons op.

Het leukste kerstcadeau kies je zelf! We snappen dat je voor al je medewerkers iets zoekt waar ze blij van worden. Geef daarom de SmaakGenot cadeaukaart. Met keuze uit het hele assortiment zit het perfecte cadeau er altijd tussen en laat je ze het lekker zelf uitzoeken.

 • De SmaakGenot Cadeaukaart is twee jaar geldig vanaf de dag van de aankoop.
 • De SmaakGenot Cadeaukaart is niet inwisselbaar voor geld.
 • Heb je iets geretourneerd dat je (deels) betaald hebt met een SmaakGenot Cadeaukaart? Dan krijg je het bedrag van je cadeaukaart terug als SmaakGenot-tegoed.
 • De SmaakGenot Cadeaukaart kun je niet retourneren.
Scroll naar top

Door onze site te gebruiken accepteer je cookies, die ons helpen onze service te leveren en te verbeteren. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina