Vlees van de boer

Ontdek de rijke smaken van 100% natuurlijk vlees, rechtstreeks geleverd door Nederlandse boeren.

Populaire boeren

Zo werkt het

Selecteer jouw favoriete boer • Bestel vlees rechtstreeks bij de specialist • Geniet van rijke smaken

Stap 1

Kies je favoriete boer

Vanaf nu bepaal jij zelf waar jouw vlees vandaan komt. Door direct bij de boer in te kopen, verminder je het aantal kostbare schakels. Dat betekent een betere prijs voor jou én de boer.

Bij SmaakGenot vinden we het belangrijk dat je exact weet wat je eet. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact op met onze specialisten. Zij vertellen je graag meer over de producten waar ze trots op zijn.

Partner van SmaakGenot
Rundvlees
Stap 2

Bestel eenvoudig een vleespakket

Ga je voor Côte de Boeuf of toch liever mals rundergehakt? Kies een van de samengestelde pakketten of stel zelf een vleespakket samen. Zo past jouw bestelling altijd bij je thuissituatie.

Ons vlees is echt 100% onbewerkt vlees. Wij gebruiken geen E-nummers, suiker, kleurstoffen, bind-, of conserveringsmiddelen.

Mocht je specifieke wensen hebben (voor de BBQ-fanaten onder ons), dan kan je eenvoudig telefonisch contact opnemen met de boer.

Stap 3

Smaakvol genieten

Kies het gewenste bezorgmoment. Wij zorgen dat het vlees perfect gekoeld bij jou wordt thuisbezorgd. Geniet vanaf nu elke week van verantwoord vlees met een intense smaakbeleving.

Jouw bestelling wordt woensdag, donderdag of vrijdag bezorgd. Kies eenvoudig het gewenste bezorgmoment. We bezorgen trouwens in heel Nederland.

Rundvlees op een vork

Ervaringen van levensgenieters

SmaakGenot staat op plek 1 in de categorie Online voedselbezorgdienst op Trustpilot.

Excellent

Waardering 4,8 van 5
Gebaseerd op 1000+ reviews op Trustpilot

Trustpilot
Klaar om te bestellen?

Antwoord op je vragen

Online vlees bestellen rechtstreeks bij de boer, zorgt voor minder kostbare schakels. Door direct van de boerderij in de kopen, weet je zeker dat je beste prijs/kwaliteit verhouding hebt. Benieuwd naar het verschil? Probeer een van bovenstaande boeren en proef zelf hoe aandacht en liefde bijdraagt aan de smaak.

Als je kiest voor SmaakGenot, word je onderdeel van een community die zich richt op de zorg van dierenwelzijn en onze omgeving, het verbeteren van levensonderhoud van boeren en waarbij genieten van beter eten centraal staat.

In een normale vriezer past een vleespakket van 8 kg zelfs in één lade. Doordat het vlees efficiënt is ingepakt kun je de inhoud van het pakket tot wel 9 maanden bewaren.

Ja, het vlees wordt gekoeld bezorgd door heel Nederland.

Ja, vlees kopen bij de boer kan vaak voordeliger zijn. Door de tussenpersonen uit de keten te halen, kunnen boeren hun producten tegen eerlijkere prijzen aanbieden. Bij SmaakGenot zijn we trots op onze transparante prijzen en streven we ernaar om hoogwaardig vlees betaalbaar te maken voor iedereen.

Onze boeren bieden een breed scala aan vleesproducten aan, van mals rundvlees tot smakelijke kip. Elk vleespakket is zorgvuldig samengesteld om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen. Ontdek het aanbod op onze website en kies jouw favoriete vleesproducten.

Bij de boer kopen betekent vaak ook gezonder vlees. Onze boeren geven om het welzijn van hun dieren en het milieu, wat resulteert in gezonder vlees zonder toevoegingen. Als je op zoek bent naar hoogwaardig en gezond vlees, ben je bij SmaakGenot aan het juiste adres.

Het goedkoopste vlees vind je vaak rechtstreeks bij de boer. SmaakGenot streeft ernaar om eerlijke prijzen te bieden voor topkwaliteit vlees. Door te kiezen voor vlees van de boer kun je geld besparen en tegelijkertijd genieten van de beste smaken.

Beloftes aan jou

Liefde voor natuur en ambacht

Wij geloven in een wereld waarin de mens eet en leeft in harmonie met de natuur. Ons doel is om jou te inspireren en de voordelen te laten ervaren van beter eten.

Daarom zetten we een belangrijke stap door de afstand tussen boer en bord te verkleinen en samen te werken met mensen die de natuur respecteren. Zo verzekeren we dat iedereen – de boer, de specialist, de natuur en jij – eerlijk profiteert.

Binnen één omgeving bestel je met gemak unieke producten van premium kwaliteit. Laat je aankopen thuis bezorgen, precies wanneer het jou uitkomt.

Zo bespaar je tijd en geniet je van het beste wat onze zorgvuldig geselecteerde partners te bieden hebben.

Om zorgeloos te kunnen genieten vinden we het belangrijk om volledig transparant te zijn. Daarom bieden we de unieke mogelijkheid om vragen over jouw voedsel direct aan de maker te stellen.

Of het nu gaat om een gesprek met de boer of specialist, wij staan klaar om je te verbinden. Zo weet je niet alleen wat je eet, maar ontdek je ook het unieke verhaal achter een product.