Vleesbox bestellen

Proef de authentieke en volle smaken van 100% natuurlijk vlees, rechtstreeks geleverd vanaf de boerderij van Johan en Bernadette.

Proef de authentieke en volle smaken van 100% natuurlijk vlees.

“Erve Nijhuis staat voor natuurzuiver en onbewerkt rundvlees, afkomstig van het Blonde d’Aquitaine rund. Dit authentiek Franse ras wordt gewaardeerd om zijn uitstekende vleeskwaliteit.”

Johan Harink | Boer bij Erve Nijhuis
Johan Harink, boer bij Erve Nijhuis
Kies jouw vleesbox en bekijk de samenstelling

Vleesbox Luxe

6,0 kg / 12 unieke vleesstukken

Oorspronkelijke prijs was: 123.70.Huidige prijs is: 113.00.

Vleesbox Premium

8,6 kg / 12 unieke vleesstukken

Oorspronkelijke prijs was: 179.00.Huidige prijs is: 169.00.

Liever zelf een vleesbox samenstellen?

Wat je mag verwachten van Erve Nijhuis

Unieke smaakbeleving

Authentiek vlees met bekende afkomst smaakt beter. Erve Nijhuis belooft een pure smaak, direct verbonden met de zorg voor de dieren en het respect voor de omgeving.

Johan en Bernadette zorgen voor een gelukkig leven voor hun dieren. Kalfjes blijven bij hun moeder en de koeien hebben volop de ruimte om te grazen op kruidenrijke graslanden. Dit leidt tot minder stress voor de dieren en vlees van betere kwaliteit.

Bij Erve Nijhuis staat natuurlijkheid en traceerbaarheid centraal. Je kunt erop vertrouwen dat het vlees vrij is van preventieve antibiotica, toegevoegd water of andere kunstmatige toevoegingen. Ervaar de transparantie en het gemak van het kopen rechtstreeks van de boer, zonder tussenhandel.

Het doel van Erve Nijhuis is om niet alleen vlees te leveren, maar ook een ervaring. Jouw tevredenheid is van groot belang. Als je om welke reden dan ook niet volledig tevreden bent, kun je rekenen op een passende oplossing.

Ervaringen van levensgenieters

SmaakGenot staat op plek 1 in de categorie Online voedselbezorgdienst op Trustpilot.

Excellent

Waardering 4,8 van 5
Gebaseerd op 1000+ reviews op Trustpilot

5 sterren
Klaar om te bestellen?

Antwoord op je vragen

Bestel je vóór maandag 23:59 uur? Dan kun je jouw pakket dezelfde week op woensdag, donderdag of vrijdag tussen 08:00 – 22:00 uur ontvangen. Een andere week is natuurlijk ook mogelijk.

Bij het afrekenen heb je de mogelijkheid om je gewenste bezorgdatum te kiezen. Zo weet je precies wanneer je jouw bestelling kunt verwachten. Mocht je advies nodig hebben, dan kun je het beste even telefonisch contact met ons opnemen.

Op de dag van bezorging ontvang je een track & trace met meer details over het verwachte bezorgmoment. Dit is een tijdvak van twee uur. Hoe dichter de bezorger bij je in de buurt is, hoe nauwkeuriger het tijdvak wordt. Zo hoef je niet onnodig lang thuis te wachten en kun je je bestelling vanaf verzending tot aan de voordeur volgen.

Optioneel: Bij het afrekenen kun je ook kiezen voor avondbezorging (€1,65 extra). Jouw pakket wordt dan tussen 18.00 – 22.00 uur door PostNL bezorgd. Neem contact met ons op wanneer woensdag, donderdag of vrijdag geen geschikte dag voor jou is. In overleg met jou kunnen we het rundvlees ook op een ander moment laten bezorgen.

De producten worden bevroren bij jou thuisbezorgd. Na het rijpen wordt elk stuk vlees zorgvuldig in porties verdeeld en vacuüm verpakt, waarna het onmiddellijk wordt ingevroren om de uitstekende kwaliteit te garanderen.

Waarom deze kosten

Het gekoeld of bevroren versturen van vlees brengt unieke uitdagingen met zich mee. Dit resulteert in hogere verpakkingskosten vergeleken met een standaard pakket.

Erve Nijhuis heeft bewust besloten de extra kosten niet in de productprijzen op te nemen. Deze keuze is gemaakt om een eerlijke prijsstelling voor alle klanten te garanderen.

Een slimme tip

Voor als je een kleine vriezer hebt, bestel samen met vrienden of familie die ook graag Twents Landvlees willen eten. Zo kun je gemakkelijker het bestelbedrag van € 150,- bereiken voor gratis bezorging.

In 3 eenvoudige stappen:

  1. Plaats de gewenste vleesbox in je winkelmandje en ga naar afrekenen.
  2. Controleer en regel je bestelling. Denk aan het bezorgadres en het bezorgdatum.
  3. Rond af door te betalen. Dat kan met iDEAL, een creditcard of Apple Pay.

Je kunt de vleesboxen laten bezorgen in bijna alle delen van Nederland, helaas zijn de Waddeneilanden de enige uitzondering.

Zo werkt het

Kies jouw favoriete vleesbox

Selecteer jouw ideale vleesbox, van een compacte 6 kilo tot de royale 8.6 kilo. Elke optie belooft topkwaliteit en smaak voor elke maaltijd.

Achter elke vleesbox zit een verhaal van toewijding en trots. Boer Johan neemt persoonlijk de zorg op zich om jouw bestelling voor te bereiden.

Elke maand wordt een koe van zijn boerderij respectvol geslacht bij een kleine lokale slagerij. Na de slacht krijgt het vlees tijd om te rijpen, een proces dat de malsheid verbetert en de smaken verrijkt.

Vervolgens wordt het verse vlees vacuüm verpakt en direct ingevroren, om zo de hoge kwaliteit te behouden.

Bestel je vóór maandag 23:59 uur? Dan kun je jouw pakket dezelfde week op woensdag, donderdag of vrijdag tussen 08:00 – 22:00 uur ontvangen. 

Bij het afrekenen heb je de mogelijkheid om je gewenste bezorgdatum te kiezen. Zo weet je precies wanneer je jouw bestelling kunt verwachten. 

Optioneel: Bij het afrekenen kun je ook kiezen voor avondbezorging (€1,65 extra). Jouw pakket wordt dan tussen 18.00 – 22.00 uur door PostNL bezorgd.

Neem contact met ons op wanneer woensdag, donderdag of vrijdag geen geschikte dag voor jou is. Boer Johan kan in overleg met jou het rundvlees ook op een ander moment laten bezorgen.

Het is tijd om de rijke smaken van het vlees  te ervaren. Johan en Bernadette brengen met liefde het beste van hun boerderij naar jouw tafel.

Geniet van elk stukje vlees, dat je tot 12 maanden ingevroren kunt bewaren. Zo heb je altijd een smakelijk en eerlijk stukje vlees in huis.

Zoeken