Erve Nijhuis

Natuurzuiver Rundvlees

Wij weten wat je wilt

Natuurzuiver & onbewerkt rundvlees

Het verhaal van

Erve Nijhuis

Vlakbij Delden in Twente ligt het eeuwenoude landgoed Twickel. Een mooi cultuurlandschap dat wordt gekenmerkt met het kasteel en de traditionele boerderijen. Één van deze historische boerderijen is Erve Nijhuis, waar Bernadette en Johan Harink al 35 jaar boeren. 

Elke dag wordt er met passie en plezier op de boerderij gewerkt, met de bedoeling om rundvlees van uitstekende kwaliteit te creëren. De kudde van Erve Nijhuis bestaat uit ongeveer 130 koeien van het Blonde d’Aquitaine-ras. 

Volgens Johan is de Blonde d’Aquitaine een geliefde vleeskoe die wordt geroemd om zijn perfecte eigenschappen. Zeker als je de dieren met respect behandelt, komen de goede eigenschappen naar boven. Johan gelooft in een eerlijke en zuivere manier van boeren, waar het welzijn en de gezondheid van de dieren voorop staan. De voeding van de koeien is volledig natuurlijk en vrij van onnodige toevoegingen.

Het resultaat is uitstekend Twents landvlees – zuiver, mals en sappig. Kortom, de ideale smaakbeleving voor iedere vleesliefhebber.

Voor de liefhebber

Een vleesbox van topkwaliteit

Onze beloftes aan jou

Het grasdieet en zorgeloze leven is ons recept voor het malse vlees. Preventieve antibiotica, industriële toevoegingen of bestrijdingsmiddelen komen nergens aan te pas.

Het rundvlees is 100% natuurlijk en onbewerkt. En dat is precies wat wij jou wil aanbieden: smakelijk rundvlees met respect voor dier en natuur.

Wij geven onze koeien alleen natuurlijke voeding. De koeien grazen zoveel mogelijk in het kruidenrijke grasland van landgoed Twickel. Door te grazen houdt de kudde het natuurlijke landschap in balans. 

Bovendien worden de kalfjes na de geboorte niet gescheiden van hun moeder en bevallen doen de koeien soms gewoon in de wei. 

Onze koeien komen uit een goeie Franse familie: het runderras Blonde d’Aquitaine. Dit moderne typische vleesras vindt zijn oorsprong in Frankrijk, in de zuidwestelijke regio Aquitanië.

Het is een kruising van drie oude rassen uit deze regio; de Garonnaise, de Blonde de Quercy en de Blonde des Pyrénées.

Voor ons is preventieve antibiotica taboe. De koeien hebben genoeg ruimte en krijgen alleen natuurlijke voeding. Het gebruik van medicijnen is alleen genoodzaakt bij een zieke koe. Gelukkig komt dit bijna niet voor.

Erve Nijhuis

Boerderij Erve Nijhuis staat bekend om haar topkwaliteit Twents landvlees van het runderras Blonde d’Aquitaine. Boer Johan gelooft in een natuurzuivere manier van boeren, met een goede balans tussen dier en landschap. Dieren die een goed leven hebben en genieten van de leefomgeving, dat is écht boeren.

In het weiland krijgen de dieren alle ruimte om te genieten van het kruidenrijke grasland. In de winter liggen ze op een vers strobed in een ruime stal. Het resultaat is een uitstekend assortiment van vleesproducten van gegarandeerde kwaliteit. Een pure smaakbeleving – rechtstreeks van de boer naar jou gebracht.

Van maandag t/m vrijdag tussen 08:00-18:00 is Johan voor al jouw vragen telefonisch bereikbaar.

Telefoonnummer
+31 (0)6 13 08 90 48

Wil je liever zelf een antwoord vinden op je vraag? Neem dan een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Bezorgkosten
Gratis verzending vanaf 150,-
› Tussen de 100,- en 150,- bedragen de bezorgkosten 7,95
› Onder de 100,- bedragen de bezorgkosten 14,95

Bezorgtijden
› Bestellingen worden op woensdag, donderdag of vrijdag bezorgd
› Ontvang de bestelling tussen 08:00–21:30

Meer weten? Ga naar service & contact