Erve Nijhuis

Twents landvlees rechtstreeks van de boer.

Goed om te weten

Assortiment

Klaar om te bestellen?

Antwoord op je vragen

Levensgenieters kiezen voor het vlees van Erve Nijhuis vanwege de malsheid en de authentieke smaak. Boer Johan heeft een passie voor een natuurzuivere benadering van het boeren, met nadruk op harmonie tussen dier en landschap

Het vlees is afkomstig van Blonde d’Aquitaine runderras. Johan gelooft in een eerlijke en zuivere manier van boeren, waar het welzijn en de gezondheid van de dieren voorop staan. De koeien van Erve Nijhuis genieten in de zomer van ruime weilanden vol met kruidenrijk gras en in de winter van een warme, stro bedekte stal. Daarnaast blijft en drinkt een kalfje de eerste 6 maanden bij de moeder.

Het resultaat is uitstekend Twents landvlees – zuiver, mals en sappig. Kortom, de ideale smaakbeleving voor iedere vleesliefhebber.

Bestel je vóór maandag 23:59 uur? Dan kun je jouw pakket dezelfde week op woensdag, donderdag of vrijdag tussen 08:00 – 22:00 uur ontvangen. Een andere week is natuurlijk ook mogelijk.

Bij het afrekenen heb je de mogelijkheid om je gewenste bezorgdatum te kiezen. Zo weet je precies wanneer je jouw bestelling kunt verwachten. Mocht je advies nodig hebben, dan kun je het beste even telefonisch contact met ons opnemen.

Op de dag van bezorging ontvang je een track & trace met meer details over het verwachte bezorgmoment. Dit is een tijdvak van twee uur. Hoe dichter de bezorger bij je in de buurt is, hoe nauwkeuriger het tijdvak wordt. Zo hoef je niet onnodig lang thuis te wachten en kun je je bestelling vanaf verzending tot aan de voordeur volgen.

Optioneel: Bij het afrekenen kun je ook kiezen voor avondbezorging (€1,65 extra). Jouw pakket wordt dan tussen 18.00 – 22.00 uur door PostNL bezorgd. Neem contact met ons op wanneer woensdag, donderdag of vrijdag geen geschikte dag voor jou is. In overleg met jou kunnen we het rundvlees ook op een ander moment laten bezorgen.

Waarom deze kosten

Het gekoeld of bevroren versturen van vlees brengt unieke uitdagingen met zich mee. Dit resulteert in hogere verpakkingskosten vergeleken met een standaard pakket.

Erve Nijhuis heeft bewust besloten de extra kosten niet in de productprijzen op te nemen. Deze keuze is gemaakt om een eerlijke prijsstelling voor alle klanten te garanderen.

Een slimme tip

Voor als je een kleine vriezer hebt, bestel samen met vrienden of familie die ook graag Twents Landvlees willen eten. Zo kun je gemakkelijker het bestelbedrag van € 150,- bereiken voor gratis bezorging.

Heb je nog vragen?

Een SmaakGenot specialist staat voor je klaar om jou te helpen.

Zoeken