Ons verhaal

Gezonde ecosystemen zijn van cruciaal belang voor elke vorm van leven op aarde. Wij geloven in een wereld waarin de mens eet en leeft in harmonie met de natuur. Ons doel is om deze droom te realiseren.

Onze visie

Het huidige voedselsysteem is de grootste bedreiging voor de natuur wereldwijd. De focus op hoge productie en lage kosten heeft een crisis veroorzaakt. Dit vormt een gevaar voor planten, dieren en daarmee het voortbestaan van de menselijke soort. Wij blijven niet hangen in negativiteit en pakken verantwoordelijkheid.

Wij zien deze crisis als een kans om te vernieuwen en de wereld om ons heen te verbeteren. Bij SmaakGenot steken wij al onze energie in de uitdaging een leefbare aarde te realiseren met een vruchtbare bodem, goed voedsel en rijke biodiversiteit.

Zo pakken wij het aan

Wij bouwen het voedselsysteem voor de volgende generatie. Met ruimte voor dierenwelzijn, natuur en ambacht. Om dat te bereiken ontwikkelen we samen met jou, boeren en specialisten een gezond digitaal ecosysteem.

Met SmaakGenot creëren we een nieuwe manier waarop mensen contact kunnen maken met elkaar en de wereld om hen heen. We voeden nieuwsgierigheid en delen kennis. We nemen je mee en laten zien wat er mogelijk is. Door samen te werken met mensen die onze visie delen, maken we meer impact.

Dit mag je verwachten

Elke dag werken we aan onze missie om voedsel van de hoogste kwaliteit binnen handbereik te maken. Wij bouwen SmaakGenot om jou in contact te brengen met mensen die je een onvergetelijke smaakervaring bezorgen. Specialisten die vanuit hun expertise de wereld willen verbeteren.

Wij staan voor premium producten met een verantwoord verhaal. Eenvoudig bestellen binnen één betrouwbare omgeving. Dat is de hoogste kwaliteit binnen handbereik.