Vlees en zuivel zijn sterk verankerd in onze eetcultuur. Alleen is er binnen de huidige intensieve veehouderij onvoldoende ruimte voor dierenwelzijn. Wij zien een toekomst waarin het welzijn van dieren centraal staat.

Productie ten koste van dierenwelzijn

Jaarlijks worden in Nederland honderden miljoenen dieren onder discutabele omstandigheden gefokt, vetgemest en verwerkt. Naast dat je dit moreel verwerpelijk kan vinden, vormt deze omgang met dieren een gevaar voor onze eigen gezondheid.

Boeren zitten vast in een systeem waarin zij gedwongen worden om vlees voor bodemprijzen te produceren. De gebruikelijke prijs die mensen betalen voor vlees staat niet in verhouding tot de werkelijke prijs. Hierdoor blijft er onvoldoende ruimte over voor zaken als dierenwelzijn. 

Onze boeren geven dieren een beter leven

In plaats van dieren aan te passen aan het systeem, passen wij het systeem aan. Dit doen wij door veehouderij te stimuleren die werkt in harmonie met de natuur en waar dieren met respect worden behandeld.

Wanneer de focus ligt op kwaliteit, staat de gezondheid van dieren bovenaan. Wij werken daarom alleen samen met boeren die onze visie delen. Zoals chefkok Jamie Oliver zei: hoe kan iets goed voor ons zijn, als het zelf geen goed leven heeft gehad?

Scroll naar top

Door onze site te gebruiken accepteer je cookies, die ons helpen onze service te leveren en te verbeteren. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina