Voedsel

Een goed leven begint bij goed eten. Steeds meer mensen zijn op zoek naar gezonde en duurzame voeding. Alleen is dit niet voor iedereen bereikbaar.

De impact van voedsel

Onze huidige eetcultuur heeft een onhoudbare belasting op onze wereld. Elke bewuste keuze voor duurzame voeding kan een positieve impact hebben op onszelf en de wereld om ons heen. Voor veel mensen blijkt het vooralsnog lastig om te kiezen voor beter.

Wat je eet, is de beslissing van elk individu. Alleen is het vaak onmogelijk om er achter te komen wat we precies krijgen voorgeschoteld. Er worden onnodige ingrediënten toegevoegd en de herkomst is in veel gevallen onduidelijk.

Naar een nieuwe eetcultuur

Voor ons vormt de focus op voedsel van de hoogste kwaliteit de weg naar een leefbare toekomst voor de volgende generaties. Goed eten is vrij van pesticiden, antibiotica en overmatig suiker en zout. Wij willen het voor jou makkelijk maken om te kiezen voor smaakvolle en verantwoorde voeding.

Daarom werken wij samen met mensen die zich inzetten om de voedselvoorziening duurzaam, transparant en in korte keten te organiseren. Samen creëren wij een eetcultuur, waarin de waardering voor kwalitatieve producten van boeren en ambacht centraal staat. Dat is de hoogste kwaliteit binnen handbereik.