Vleespakket bestellen

Beleef de rijke smaken van rundvlees met een inspirerende verhaal, rechtstreeks geleverd vanaf de boerderij van Dennis en Annette.

Beleef de rijke smaken van rundvlees met een inspirerende verhaal.

“Bij Erfgoed Bossem is onze zorg voor natuur en dier de sleutel tot het leveren van uniek rundvlees, rijk aan smaak en van ongekende kwaliteit”

Dennis Rerink
Dennis Rerink, boer bij Erfgoed Bossem
Kies jouw vleespakket en bekijk de samenstelling

Koe Pakket – Groot

7,36 kg / minimaal 48 maaltijden

129.00

Koe Pakket – Medium

4,96 kg / minimaal 32 maaltijden

84.00

Koe Pakket – Klein

2,96 kg / minimaal 20 maaltijden

45.00

Koe Pakket – Deluxe

3,75 kg / minimaal 23 maaltijden

92.00

Koe Pakket – Stoof en zo

2,75 kg / minimaal 18 maaltijden

39.50

Liever zelf een vleespakket samenstellen?

Wat je mag verwachten van Erfgoed Bossem

Duurzame herkomst

Een natuurinclusieve werkwijze staat centraal in de filosofie van Erfgoed Bossem. Dat betekent dat elk aspect van de bedrijfsvoering is gericht op het ondersteunen en versterken van de natuurlijke kringloop, waarbij regeneratieve landbouwpraktijken worden toegepast om de biodiversiteit te bevorderen.

Deze benadering zorgt niet alleen voor een verrijking van het lokale landschap, maar draagt ook bij aan een veerkrachtig ecosysteem voor de toekomst.

De toewijding van Erfgoed Bossem om natuurinclusief te boeren leidt tot een authentieke smaakbeleving. De zorg voor het welzijn van het Brandrode rund en de keuze voor hun natuurlijke, onbespoten voedsel, verrijkt de smaak en verbetert de kwaliteit van elk stuk vlees.

Deze verantwoorde aanpak verzekert liefhebbers van goed vlees een product dat rijk is aan geschiedenis, traditie en unieke smaaksensaties.

De Brandrode runderen lopen zo veel mogelijk buiten op kruidenrijke graslanden van Erfgoed Bossem en op gronden van Natuurmonumenten. In natuurlijke kuddes krijgen de koeien de ruimte en tijd om te groeien.

Ter bescherming van bodem en biodiversiteit wordt er geen gebruik gemaakt van bestrijdingsmiddelen en kunstmest. De slacht gebeurt rustig en respectvol bij een zelf-slachtende slager in een nabijgelegen dorp.

Bij Erfgoed Bossem koop je niet alleen producten van hoge kwaliteit, maar heb je ook de mogelijkheid om te leren over duurzame landbouw en het belang van biodiversiteit. Met rondleidingen en workshops delen Dennis en Annette graag hun kennis over hun werkwijze volgens het kringloopprincipe.

Ervaringen van levensgenieters

SmaakGenot staat op plek 1 in de categorie Online voedselbezorgdienst op Trustpilot.

Excellent

Waardering 4,8 van 5
Gebaseerd op 1000+ reviews op Trustpilot

5 sterren
Klaar om te bestellen?

Antwoord op je vragen

Bestel je vóór woensdag 14:00 uur? Dan kun je jouw pakket dezelfde week op vrijdag tussen 08:00 – 18:00 uur ontvangen incl. track & trace. Een andere week is natuurlijk ook mogelijk.

Bij het afrekenen heb je de mogelijkheid om je gewenste bezorgdatum te kiezen. Zo weet je precies wanneer je jouw bestelling kunt verwachten. Mocht je advies nodig hebben, dan kun je het beste even telefonisch contact met ons opnemen.

De producten worden vers bij jou thuisbezorgd. Na het rijpingsproces wordt het vlees zorgvuldig in porties gesneden en vervolgens vacuüm verpakt om de hoogste kwaliteit te garanderen op het moment van levering.

Waarom deze kosten

Het gekoeld of bevroren versturen van vlees brengt unieke uitdagingen met zich mee. Dit resulteert in hogere verpakkingskosten vergeleken met een standaard pakket.

Erfgoed Bossem heeft bewust besloten de extra kosten niet in de productprijzen op te nemen. Deze keuze is gemaakt om een eerlijke prijsstelling voor alle klanten te garanderen.

Een slimme tip

Voor als je een kleine vriezer hebt, bestel samen met vrienden of familie die ook graag uniek rundvlees willen eten. Zo kun je gemakkelijker het bestelbedrag van € 150,- bereiken voor gratis bezorging.

In 3 eenvoudige stappen:

  1. Plaats de gewenste vleesbox in je winkelmandje en ga naar afrekenen.
  2. Controleer en regel je bestelling. Denk aan het bezorgadres en het bezorgdatum.
  3. Rond af door te betalen. Dat kan met iDEAL, een creditcard of Apple Pay.

Je kunt de vleesboxen laten bezorgen in bijna alle delen van Nederland, helaas zijn de Waddeneilanden de enige uitzondering.

Zo werkt het

Kies jouw favoriete vleesbox

Kies de vleesbox die bij jou past, variërend van het compacte pakket van ca. 3 kilo tot een uitgebreide variant van ca. 7 kilo.

Elk pakket is gevuld met puur en smaakvol rundvlees, afkomstig van het authentieke Brandrode rund.

Dit unieke Oudhollandse ras is met respect, toewijding en rust grootgebracht op de kruidenrijke graslanden rondom Erfgoed Bossem.

Na je keuze voor een vleesbox, komt het team van Bossem in actie. Elke week wordt er een koe op korte afstand van de boerderij geslacht. 

Vervolgens worden de producten ambachtelijk verwerkt in eigen slagerij en tot culinaire hoogstandjes omgetoverd in het restaurant van Erfgoed Bossem.

Ook wordt een deel van het verse vlees vacuüm verpakt en direct ingevroren om liefhebbers zoals jou te voorzien van topkwaliteit rundvlees.

Bestel je vóór maandag om 23:59 uur? Dan kun je jouw pakket dezelfde week op donderdag tussen 08:00 – 22:00 uur ontvangen. 

Kies tijdens het afrekenen jouw gewenste bezorgdag. Zo weet je precies wanneer je jouw bestelling kunt verwachten. 

Optioneel: Bij het afrekenen kun je ook kiezen voor avondbezorging (€1,65 extra). Jouw pakket wordt dan tussen 18.00 – 22.00 uur door PostNL bezorgd.

Is donderdag geen geschikte dag? Neem dan gerust contact met ons op. We bezorgen je bestelling graag op een ander moment

Het is tijd om de rijke smaken van het vlees te ervaren. Dennis  en Annette brengen met liefde het beste van hun boerderij naar jouw tafel.

Geniet van elk stukje vlees, dat je tot 12 maanden ingevroren kunt bewaren. Zo heb je altijd een smakelijk en eerlijk stukje vlees in huis.

Zoeken