Veldhoeve Kipbox

Ontdek de rijke smaken van 100% natuurlijke kip, rechtstreeks geleverd vanaf de boerderij van Marc en Annet.

“Veldhoeve Kip staat voor eerlijk en gezond vlees, van kippen die een dierwaardig leven hebben gehad. Met als resultaat smaakvol vlees, waarvan je weet waar het vandaan komt. Van ei tot filet.”

Annet
Annet ten Velde, eigenaar van Veldhoeve Kip
Kies jouw kipbox en bekijk de samenstelling

Veldhoeve Kipbox

ca. 5500 gram

Oorspronkelijke prijs was: 91.90.Huidige prijs is: 89.00.

Uitverkocht

Veldhoeve Filetbox

ca. 5200 gram

Oorspronkelijke prijs was: 99.65.Huidige prijs is: 95.00.

Uitverkocht

Liever zelf een kipbox samenstellen?

Wat je mag verwachten van Veldhoeve Kip

De kippen hebben een goed leven

Alles bij Veldhoeve is ingericht om de kippen een goed leven te geven. Met een focus op gezondheid, krijgen de kippen de ruimte om te scharrelen, fladderen, spelen en rennen.

In de stal is natuurlijk daglicht, vloerverwarming en goede ventilatie. Ook is er ‘speelgoed’ en zijn er zitstokken aanwezig. Ter bevordering van hun welzijn ontvangen de kippen uitsluitend 100% natuurlijke voeding, verrijkt met belangrijke vitaminen en mineralen.

Een gezonde, blije kip is een lekkere kip. Doordat we de ideale omstandigheden scheppen en alleen natuurlijke voeding gebruiken, kunnen we jou een smaakvol en gezond stukje vlees garanderen dat volledig traceerbaar is. Zo weet je altijd waar je eten vandaan komt.

Antibioticavrije kippen krijgen tijdens hun hele leven geen antibiotica binnen. Het vlees dat je bij ons koopt is dan ook 100% vrij van antibiotica.

De schakels, vanaf het ei tot de kip, vinden plaats op de boerderij. Doordat we de totale keten in eigen beheer heeft, kunnen we jou garanderen dat de dieren nooit zijn behandeld met antibiotica.

Coccidiosatica is in Europa geregistreerd als voederadditief, maar heeft dezelfde werking als antibiotica. Het wordt gebruikt om de darmparasiet Eimeria (coccidiose) tegen te gaan. 

Onze kippen krijgen alleen natuurlijk voer, zonder toevoegingen. Door aan dit voer een kruidenmengsel en etherische oliën toe te voegen, wordt de darmgezondheid ondersteund en kunnen de dieren op een veilige manier coccidiose doorstaan.

Ervaringen van levensgenieters

SmaakGenot staat op plek 1 in de categorie Online voedselbezorgdienst op Trustpilot.

Excellent

Waardering 4,8 van 5
Gebaseerd op 1000+ reviews op Trustpilot

5 sterren
Trustpilot
Klaar om te bestellen?

Antwoord op je vragen

Bestel je vóór zondag 23:59 uur? Dan kun je jouw pakket dezelfde week op donderdag, vrijdag of zaterdag tussen 08:00 – 18:00 uur ontvangen. Een andere week is natuurlijk ook mogelijk.

Bij het afrekenen heb je de mogelijkheid om je gewenste bezorgdatum te kiezen. Zo weet je precies wanneer je jouw bestelling kunt verwachten. Mocht je advies nodig hebben, dan kun je het beste even telefonisch contact met ons opnemen.

In de avond voor de bezorging ontvang je rond 21:00 een track & trace met meer details over het verwachte bezorgmoment. Dit is een tijdvak van twee uur. Hoe dichter de bezorger bij je in de buurt is, hoe nauwkeuriger het tijdvak wordt. Zo hoef je niet onnodig lang thuis te wachten en kun je je bestelling vanaf verzending tot aan de voordeur volgen.

De producten worden bevroren bij jou thuisbezorgd. Direct na de slacht wordt de kip in zijn geheel, of per deel ingevroren (filet, vleugel, dij, etc.).

Belangrijk om te weten: Elk deel wordt per stuk ingevroren. Dit maakt het eenvoudig voor jou om precies de hoeveelheid te ontdooien die je nodig hebt.

Waarom deze kosten

Het gekoeld of bevroren versturen van kip brengt unieke uitdagingen met zich mee. Dit resulteert in hogere verpakkingskosten vergeleken met een standaard pakket.

Veldhoeve Kip heeft bewust besloten de extra kosten niet in de productprijzen op te nemen. Deze keuze is gemaakt om een eerlijke prijsstelling voor alle klanten te garanderen.

Een slimme tip

Voor als je een kleine vriezer hebt, bestel samen met vrienden of familie die ook graag Veldhoeve Kip willen eten. Zo kun je gemakkelijker het bestelbedrag van € 150,- bereiken voor gratis bezorging.

In 3 eenvoudige stappen:

  1. Plaats de gewenste vleesbox in je winkelmandje en ga naar afrekenen.
  2. Controleer en regel je bestelling. Denk aan het bezorgadres en het bezorgdatum.
  3. Rond af door te betalen. Dat kan met iDEAL, een creditcard of Apple Pay.

Je kunt de vleesboxen laten bezorgen in bijna alle delen van Nederland, helaas zijn de Waddeneilanden de enige uitzondering.

Beloftes aan jou

100% natuurlijk kippenvlees

Weet wat je eet! Onze kippen zijn antibioticavrij, van goede kwaliteit en worden ambachtelijk verwerkt. Met aandacht voor kwaliteit. En dat proef je!

Onze kippen hebben de tijd en ruimte om in alle rust op te groeien. Zij krijgen 100% plantaardig te eten – zonder coccidiostatica – en hebben een natuurlijk dag- en nachtritme. Dat komt door de ramen en deuren in de stal.

Coccidiose is een wereldwijd voorkomende pluimveeziekte. De oorzaak is de eencellige darmparasiet Eimeria, waarvan zeven varianten bekend zijn. Cellen van de verschillende coccidiose-soorten zijn in principe altijd op het bedrijf aanwezig en 99% van alle kippen krijgt dan ook een coccidiose infectie.

Er zijn aanwijzingen dat het gebruik van coccidiostatica kan leiden tot resistentie tegen bepaalde antibiotica die voor de mens gebruikt worden*. Verschillende landen werken daarom aan vermindering of zelfs het compleet verbieden van het gebruik van coccidiostatica in pluimveevoer. Lees hier meer over coccidiostatica en antibiotica.

*Dit blijkt uit een onderzoek van het Noorse Wetenschappelijke Comité voor Voedselveiligheid (VKM) naar de risico’s van het gebruik van coccidiostatica (ioniphoren).

Er wordt geen antibiotica aan het voer en in het drinkwater toegevoegd. Het vlees van onze kippen is 100% vrij van antibiotica.

Zo werkt het

Kies jouw favoriete kipbox

Kies de kipbox die perfect bij jou past. Heb je een voorliefde voor een box vol met culinaire avonturen of kies je liever voor een samenstelling aan kip zonder bot? Elke optie belooft topkwaliteit en smaak voor elke maaltijd.

Zodra je jouw keuze hebt gemaakt, gaan Marc en Annet aan de slag om jouw kipbox voor te bereiden.

Elk stuk kip wordt ambachtelijk verwerkt en vervolgens direct los ingevroren om de optimale versheid te behouden. Bovendien kan je hierdoor gemakkelijk de gewenste hoeveelheid kip ontdooien die je nodig hebt voor jouw gerecht.

Bestel je vóór maandag om 23:59 uur? Dan kun je jouw pakket dezelfde week op woensdag of donderdag tussen 08:00 – 22:00 uur ontvangen. 

Kies tijdens het afrekenen jouw gewenste bezorgdag. Zo weet je precies wanneer je jouw bestelling kunt verwachten. 

Optioneel: Bij het afrekenen kun je ook kiezen voor avondbezorging (€1,65 extra). Jouw pakket wordt dan tussen 18.00 – 22.00 uur door PostNL bezorgd.

Is donderdag geen geschikte dag? Neem dan gerust contact met ons op. We bezorgen je bestelling graag op een ander moment

Het is tijd om de rijke smaken de kip te ervaren. Marc en Annet brengen met liefde het beste van hun boerderij naar jouw tafel.

Geniet van elk stukje kip, dat je tot 12 maanden ingevroren kunt bewaren. Zo heb je altijd een smakelijk en eerlijk stukje vlees in huis.

Zoeken