Veldhoeve Kipbox

Hoe werkt het?

1 | De kippen hebben een goed leven

Onze kippen hebben de tijd en ruimte om in alle rust op te groeien. Zij krijgen alleen 100% natuurlijk voer met extra vitaminen en mineralen. 

Wil je meer weten? Lees hier het verhaal van Veldhoeve Kip.

2 | Met aandacht voor kwaliteit grootgebracht

Alle kippen zijn 100% antibioticavrij en worden ambachtelijk verwerkt. Met aandacht voor kwaliteit. En dat ga je proeven!

3 | Kies je favoriete kip

Bestel de kip waar we jou blij mee gaan maken. Om het jou makkelijk te maken hebben we een basis pakket (zonder bot) samengesteld van 5.6 kg.

Liever zelf een pakket samenstellen? Bekijk het volledige assortiment.

4 | Het kippenvlees wordt ingevroren en verpakt

Je ontvangt het kippenvlees vriesvers en los ingevroren. Doordat het kippenvlees los wordt ingevroren kun je eenvoudig de gewenste hoeveelheid ontdooien.

5 | Jouw Veldhoeve Kipbox wordt thuisbezorgd

Binnen een week wordt de kip bij jou thuisbezorgd. Bij het afrekenen selecteer je een gewenst bezorgmoment.

6 | Ontdek, proef en geniet

De kip wordt diepgevroren bij jou thuisbezorgd. Je kunt het kippenvlees ingevroren tot 12 maanden bewaren. Zo heb je altijd smakelijk, eerlijk en gezond kippenvlees in huis.

Uitstekend

De lekkerste kip

Rechtstreeks van de boer op jouw bord

Het samengestelde basis pakket kan gemakkelijk worden uitgebreid met andere producten uit het assortiment.

Veldhoeve Kipfilet box

Pakket van 5,2 kg
€103.6 95
  • Maar 2,26 per maaltijd
  • Goed voor 42 porties
  • Antibioticavrij
  • Rechtstreeks van de boer
  • Zonder bot

Je bespaart met deze kipbox 6 euro

Gebaseerd op beoordelingen op

Ellen
Trustpilot
Lees verder
Wij hebben via Smaakgenot de kip van de Veldhoeve bezorgd gekregen. De kippetjes zijn perfect aangekomen. Ennn, de kip is heerlijk mals, goed te bereiden en heel goed van smaak. Ennnn, geen gebroken pootjes!

Waar ik op let is de staat van de poten, deze zijn bij de supermarkt (ook de biologische kip) heel vaak gebroken door de manier waarop ze voor de slacht gevangen worden.
Hans Kleinleugenmors
Trustpilot
Lees verder
Keurig op tijd geleverd. Goed verpakt, waardoor de kipproducten heel mooi diepvries waren en zo de diepvries ik konden! Zeker een aanrader: mooi vlees voor een goede prijs!
JJJM Lucas
Trustpilot
Lees verder
Het is echt super hoe alles geregeld is. Goede en snelle terug koppeling van de bestelling. Zeer klant gericht. Heel informatief.

De producten zijn echt super. Zowel kwaliteit als kwantiteit. Echt het vlees is van zeer hoge kwaliteit. Heerlijk en nog eens heerlijk. En ook de bezorging was gewoon super. Echt klasse allemaal. Dus een 10
Ria Peters
Trustpilot
Lees verder
Zeer tevreden over de producten! Je proeft echt het verschil. En zeer zeker aan te bevelen. De levering word snel bij je thuis afgeleverd.