Het verhaal

Kleine, krokante kennismaking

Naturally Granola is geboren uit de ontmoeting tussen twee gepassioneerde foodies met een liefde voor gezond en lekker eten. Maak kennis met Nikos en Tiara. Nikos is afkomstig uit Griekenland en Tiara is geboren en getogen op Curaçao. Zij geloven dat een gezond lichaam en een voedingsbewuste levensstijl de basis zijn van een gelukkig leven. Volgens het enthousiaste stel begint dat met een gebalanceerd ontbijt, vol met natuurlijke ingrediënten en rijk aan voedingsstoffen.

In de zoektocht naar het ideale ontbijtproduct ontdekte het stel al snel een probleem. Het aanbod in de supermarkten bestaat vooral uit producten vol ongezonde suikers, E-nummers en onnatuurlijke toevoegingen. Bovendien zijn de gezondere opties vaak saai qua smaak – geen ideale situatie dus.

Nikos en Tiara zagen in dit probleem een kans. Een kans om hun creativiteit in werking te zetten en producten te ontwikkelen waar iedereen van kan genieten.  Zonder een negatieve invloed op de gezondheid.

Tiara | Oprichter van Naturally Granola

Vele uren onderzoek en intensieve brainstormsessies gingen van start totdat het ideale ontbijtproduct was gecreëerd – superknapperige chunks granola met een fantastische smaak. Het stel wilde hun nieuwe creaties delen en lieten vrienden en familie proeven. Al snel konden zij er geen genoeg van krijgen. Zo besloten Nikos en Tiara hun producten op de markt te brengen. Nu verkopen ze met trots hun unieke zelfgemaakte granola’s. Allemaal superlekker, chrunchy en boordevol natuurlijke voedingsstoffen.

Thinking Outside the Jar

Al bij de eerste hap Naturally Granola weet je dat het goed zit. Niet alleen vanwege de heerlijke smaak en de krokante structuur, maar ook vanwege haar duurzame en sociale karakter. De kakelverse granola wordt gebakken in The Social Bakery in Rotterdam, een prachtige bakkerij waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zich zes dagen per week toeleggen op het bakken van de lekkerste broden, koekjes en granola.

En omdat Nikos en Tiara niet alleen van mensen, maar ook van onze planeet houden, wordt Naturally Granola verpakt in hervulbare glazen potten. Is de bodem van de pot bijna in zicht? Dan is het tijd voor een refill! Deze granola wordt geleverd in biologisch afbreekbare zakken van papier.

Naturally Granola | Social Bakery