Bionoot

Voor de meest natuurlijke noten

Interessant voor jou

Favorieten van dit moment

Het verhaal van

Bionoot

Het gezicht achter Bionoot is familie Bosscher. In 1978 heeft oprichter Jan besloten om zich te specialiseren op het gebied van verse noten, zaden en pitten. Met ruim 40 jaar ervaring ben je verzekerd dat het familiebedrijf alles weet over wat écht goede producten zijn.

Het begon allemaal met één kraam op een markt in provincie Groningen. In de jaren die volgden is het familiebedrijf uitgegroeid tot een begrip in het hogere segment noten, zaden, pitten en gedroogd fruit.

Inmiddels kunnen de vers geroosterde noten en overige producten van het familiebedrijf worden ontdekt, geproefd en gekocht op ruim dertig markten in Nederland.

Het team van Bionoot zoekt wereldwijd naar de beste kwaliteit producten om jou te verwennen. Deze worden zorgvuldig geselecteerd op smaak en een duurzame herkomst. Deze aanpak resulteert in een assortiment van meer dan 90% biologische producten. 

Ontdek het assortiment

Lekker, vers en biologisch

Onze beloftes aan jou

Bionoot is Skal gecertificeerd. Skal Biocontrole is de toezichthouder in Nederland als het gaat om aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten. Met de afgifte van dit certificaat is onze betrouwbaarheid van biologische producten zichtbaar voor jou. Lees hier meer over onze biologische producten. 

Ons assortiment wordt zorgvuldig geselecteerd, wij kiezen altijd voor de hoogste kwaliteit en echte smaak. Onze producten zijn heerlijk, vers en puur. Ben je van plan om onze heerlijke gezonde noten te kopen? Dan ben je verzekerd van kwaliteit en maak je een bewuste en verantwoorde keuze!

Noten zitten boordevol eiwitten, vitaminen, mineralen, gezonde vetten en antioxidanten. Met één handje noten per dag ben je al gezond en verantwoord bezig! Proef de volle, romige smaak van écht natuurlijke noten. Eerlijk verbouwd, vers bezorgd en voor een nette prijs.

Bij Bionoot wordt er veel waarde gehecht aan mooie en eerlijke producten. Het assortiment bestaat alleen uit producten van hoge kwaliteit, uitstekende smaak en een duidelijke herkomst. Alleen het beste is goed genoeg voor Bionoot. 

Zoeken

Bionoot is voor al jouw vragen telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00-17:00.

Telefoonnummer
+31 (0)528 204 014

Wil je liever zelf een antwoord vinden op je vraag? Neem dan een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Bezorgkosten
Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf 35,-
› Bij bestellingen onder de 35,- bedragen de bezorgkosten 4,95

Bezorgtijden
› Bestellingen worden van maandag t/m zaterdag thuisbezorgd
› Op werkdagen wordt een bestelling meestel binnen 24 uur verzonden

Meer weten? Ga naar service & contact.

Bionoot

Bij Bionoot vind je de beste biologische noten, superfoods, notenmixen, zuidvruchten, pitten en zaden. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en smaak.

Proef en ervaar onze smaakvolle producten en voorzie je lichaam van gezonde voedingsstoffen. Biologisch geproduceerd. Goed voor jou, de natuur en de producent. Onze producten zijn eerlijk, vers en puur. Bij Bionoot ben je verzekerd van kwaliteit en maak je een bewuste en verantwoorde keuze!