Vondelkoeken

Dat is andere Deventer koek.

Goed om te weten

Assortiment

Klaar om te bestellen?

Antwoord op je vragen

Vondelkoeken laat met een geheim recept puur vakmanschap zien. Met als resultaat overheerlijke krokante koeken met een zachte binnenkant. De koeken worden nog altijd op een ambachtelijke manier met de hand gemaakt.

Dit geldt ook voor de Revolution koek, deze wordt met veel trots gebakken naar het originele recept van bakker Frans Ruhof gecombineerd met een moderne twist van bekende chef-kok Jonnie Boer (bekend van het sterrenrestaurant Librije in Zwolle).

Daarnaast zijn de koeken eenvoudig langer te bewaren door ze in te vriezen. Hierdoor zijn ze tot 6 maanden nog van dezelfde kwaliteit. Goed om te weten wanneer je groter wilt inkopen.

Op werkdagen vóór 11:00 besteld, dezelfde dag verstuurd. Deze snelle levering is mogelijk indien de gekozen producten op voorraad zijn.

Heb je nog vragen?

Een SmaakGenot specialist staat voor je klaar om jou te helpen.

Zoeken