Bourgondisch Lifestyle

De specialist van Nederland in ambachtelijke kaas.

Goed om te weten

Assortiment

Klaar om te bestellen?

Antwoord op je vragen

Bourgondisch Lifestyle is affineur (“verfijner”) van Europese kazen en een belangrijke leverancier voor de Nederlandse en inmiddels ook buitenlandse gastronomie. Met een ruim assortiment kazen en bijpassende wijnen, biedt René Koelman een unieke smaakervaring voor de culinaire levensgenieter.

In Amsterdam en Beverwijk liggen de kelders, kamers en tafels momenteel vol met 150 verschillende kazen. Bovendien beschikt Bourgondisch Lifestyle over een passende wijnselectie en heerlijke delicatessen.

Proef nu zelf de authentieke kazen van Bourgondische Lifestyle – Elegant, verfrissend en subtiel.

Bestel je op maandag t/m donderdag vóór 10:00 uur? Dan kan jouw bestelling de volgende dag worden bezorgd tussen 10:00 – 22:00 uur. Als een andere bezorgdatum beter uitkomt, is dat natuurlijk ook mogelijk.

Bij het afrekenen heb je de mogelijkheid om je gewenste bezorgdatum te kiezen. Zo weet je precies wanneer je jouw bestelling kunt verwachten. Mocht je advies nodig hebben, dan kun je het beste even telefonisch contact met ons opnemen.

Indien jouw pakket met PostNL wordt verzonden dan ontvang je op de dag van bezorging een track & trace met meer details over het bezorgmoment. Dit is een tijdvak van twee uur. Hoe dichter de bezorger bij je in de buurt is, hoe nauwkeuriger het tijdvak wordt. Zo hoef je niet onnodig lang thuis te wachten en kun je je bestelling vanaf verzending tot aan de voordeur volgen.

Optioneel: Bij het afrekenen kun je ook kiezen voor avondbezorging (€1,65 extra). Jouw pakket wordt dan tussen 18.00 – 22.00 uur door PostNL bezorgd.

Waarom deze kosten

Het gekoeld versturen van verse producten brengt unieke uitdagingen met zich mee. Dit resulteert in hogere verpakkingskosten vergeleken met een standaard pakket.

Bourgondisch Lifestyle heeft bewust besloten de extra kosten niet in de productprijzen op te nemen. Deze keuze is gemaakt om een eerlijke prijsstelling voor alle klanten te garanderen.

Heb je nog vragen?

Een SmaakGenot specialist staat voor je klaar om jou te helpen.

Zoeken