Dilvis

Sinds 1884 specialist in verse en ambachtelijk gerookte vis.

Goed om te weten

Assortiment

Klaar om te bestellen?

Antwoord op je vragen

Met een indrukwekkend assortiment van zowel verse als ambachtelijk gerookte vis, is Dilvis de favoriet voor levensgenieters die waarde hechten aan:

Als je vis eet, wil je dat doen met een positief gevoel, wetende dat je een verantwoorde keuze maakt. Daarom zorgt Dilvis voor vis die op een duurzame manier is gevangen of gekweekt. De vissers vermijden vangst tijdens de paaitijd en passen methoden toe die de zee en haar bewoners respecteren. Dit doen ze bijvoorbeeld door grotere mazen in hun netten te gebruiken dan wettelijk is voorgeschreven. Hiermee voorkomen ze dat ze te jonge vissen vangen.

Dilvis is ook lid van organisaties die zich inzetten voor het behouden en verbeteren van de visstand. Dit betekent dat ze helpen om voldoende vissen in de zee te houden, onbedoelde vangst van andere soorten te voorkomen en de zeebodem intact te laten.

Geïnteresseerd in hoe deze certificering werkt? Hier vind je meer informatie en de belangrijkste feiten die je moet weten.

Op maandag t/m donderdag voor 23:59 uur besteld, de volgende dag tussen 17:00 – 22:00 uur in huis. Deze snelle levering is mogelijk indien de gekozen producten op voorraad zijn.

Bij het afrekenen heb je de mogelijkheid om je gewenste bezorgdatum te kiezen. Zo weet je precies wanneer je jouw bestelling kunt verwachten. Mocht je advies nodig hebben, dan kun je het beste even telefonisch contact met ons opnemen.

Op de dag van bezorging ontvang je tussen 15:00 – 17:00 uur een track & trace met meer details over het verwachte bezorgmoment. Dit is een tijdvak van twee uur. Hoe dichter de bezorger bij je in de buurt is, hoe nauwkeuriger het tijdvak wordt. Zo hoef je niet onnodig lang thuis te wachten en kun je je bestelling vanaf verzending tot aan de voordeur volgen.

Waarom deze kosten

Het gekoeld versturen van verse vis brengt unieke uitdagingen met zich mee. Dit resulteert in hogere verpakkingskosten vergeleken met een standaard pakket.

Dilvis heeft bewust besloten de extra kosten niet in de productprijzen op te nemen. Deze keuze is gemaakt om een eerlijke prijsstelling voor alle klanten te garanderen.

Heb je nog vragen?

Een SmaakGenot specialist staat voor je klaar om jou te helpen.

Zoeken