Dilvis

Hoogstaande kwaliteit vis sinds 1884

Uitstekend

Onze trots

Vis van de allerhoogste kwaliteit

Het verhaal van

Dilvis

Verse en gerookte vis van de allerbeste kwaliteit. Dat mag je verwachten van het familiebedrijf Dilvis uit Akersloot. De ambachtelijk gerookte paling wordt decennialang internationaal geprezen om de verfijnde smaak en kwaliteit. Sinds 1884 wordt er dagelijks verse vis gerookt op eikenhout en vervolgens zorgvuldig met de hand verwerkt.

Tegenwoordig is het bedrijf in handen van de 5e generatie Dil. Zij werken samen met internationale en nationale organisaties, zodat de duurzaamheid van de visserij  wordt gewaarborgd.

Duurzaamheid is voor de familie Dil namelijk geen nieuw begrip. Sinds 1884 houdt de familie de gezondheid van de visstanden nauw in de gaten. Jonge palingen worden uitgezet en kunnen zo hun trektocht naar de Sargassozee volbrengen.

Naast paling levert Dilvis ook andere gerookte specialiteiten, zoals de heerlijke Ierse aal en koud gerookte beekridder. Ook voor verse vis ben je bij Dilvis aan het juiste adres. Het is niet voor niets dat de ambachtelijke producten van Dilvis erg geliefd zijn bij sterrenrestaurants in binnen- en buitenland.

Onze trots

Vis van de allerhoogste kwaliteit

Voor de fijnproever

Hoogstaande kwaliteit vis

Onze beloftes aan jou

Onze vis is vers, verantwoord gevangen of gekweekt en rijk aan smaak. We werken met duurzame vissers, kleinschalige kwekers en de beste ambachtslieden.

Om tot een goed eindresultaat te komen, hanteren wij de regel dat je een product de tijd moet geven om geheel tot zijn recht te laten komen. Het natuurlijke pekel- en rookproces is onze specialisme en staat garant voor een unieke geur en smaakbeleving.

Wie met een goed gevoel vis op tafel wil zetten, kiest bewust voor voor een duurzaam gevangen of gekweekte vis. Het spreekt voor zich dat wij alleen vis verkopen die niet bedreigd wordt. Onze vissers werken daarom nooit in het paaiseizoen en altijd met duurzame vangstmethoden. Zo houden we de vispopulaties op peil, voorkomen we bijvangst en brengen we geen schade toe aan de zeebodem. 

Wil je graag meer weten over onze certificeringen? Bekijk hier meer informatie en de belangrijkste weetjes.

Zoeken

Van maandag t/m vrijdag tussen 07:00-16:00 is Dilvis voor al jouw vragen telefonisch of per WhatsApp bereikbaar.

Telefoonnummers
+31 (0)251 31 23 06
06 31 27 84 94
(WhatsApp)

Wil je liever zelf een antwoord vinden op je vraag? Neem dan een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Bezorgkosten
Gratis verzending vanaf 70,-
› Onder de 70,- bedragen de bezorgkosten 7,95
›  Minimale bestelwaarde is 25,-

Bezorgmomenten
› Op werkdagen voor 16:00 besteld, de volgende werkdag in huis
› Bestellingen worden van maandag t/m vrijdag thuisbezorgd
› Bezorging is tussen 17:00 en 22:00 

Meer weten? Ga naar service & contact.

Dilvis - sinds 1884

De naam Dil is in de viswereld een begrip. De ambachtelijk gerookte lekkernijen en verse vis uit het assortiment zijn sinds 1884 een genot voor iedere visliefhebber. Er wordt sinds jaar en dag hoogstaande kwaliteit vis geleverd aan sterrenrestaurants en exclusieve viswinkels in Nederland, Duitsland, Frankrijk en België.

Bij Dilvis worden alle producten op een ambachtelijke manier verwerkt: De rookmeester gebruikt vuur en eikenhout en ook het fileren van vis gaat met de hand. De producten worden vacuüm verpakt en gekoeld verzonden. Zo geniet je thuis van het beste wat de zee jou te bieden heeft.