Ikigai Coffee

Ontdek de perfecte koffieboon

Gebrand met passie

Geniet van jouw koffiemoment

Het verhaal van

Ikigai Coffee

Ikigai Coffee is geboren uit een echte liefde voor koffie en de visie voor een betere toekomst. Jeroen Brugman is oprichter van het bedrijf en een échte koffienerd. Na jarenlang te hebben gewerkt in de koffiebranche zag hij dat oneerlijke handel nog steeds de overhand heeft.

Bedrijven die zich inzetten voor eerlijke handel schieten volgens Jeroen tekort. Koffieboeren hebben vaak moeite met rondkomen terwijl handelaren genoeg verdienen. De oplossing van Ikigai Coffee is transparantie en directe samenwerking. Jeroen heeft persoonlijke contact met boeren wereldwijd en samen zoeken zij naar manieren om hun passie voor koffie met de wereld te delen.

De koffieboeren worden erg goed betaald en krijgen een bonus voor koffie van topkwaliteit. Van iedere batch koffie kun je precies zien waar de koffie vandaan komt en wie hem heeft gemaakt. Zo wil Jeroen met Ikigai Coffee de passie in de gehele keten waarborgen – van boer tot klant.

De authentieke blends van Ikigai Coffee beloven een verfijnde koffie-ervaring en brengen je dichter bij de boer en de oorsprong van de koffie. De prijswinnende koffie Signatures – Columbia, Leonardo Muñoz wordt momenteel geserveerd in het michelin restaurant Le Ciel Bleu in Amsterdam.

Meer dan alleen koffie

Laat je inspireren en verrassen

Coffee kit for on the road

Coming soon

Meer dan alleen koffie

Laat je inspireren en verrassen

Koffieverhalen

Coming soon

Onze beloftes aan jou

Door een beloning voor kwaliteit worden boeren gestimuleerd hun product constant te verbeteren waardoor wij meer kunnen genieten van een smaakvolle koffie.

Een postitieve beweging van verbetering, een product waar jij als consument je prettig bij zult voelen omdat je weet dat er achter de schermen hard wordt gewerkt om je volgende koffie nóg meer waarde te geven.

Samen verbeteren we de koffieketen. Op dit moment wordt er een maar 0.17% van de totale waarde geïnvesteerd in innovatie en ontwikkeling in het land van herkomst. Ikigai Coffee wil elke partner mee laten profiteren van de voordelen van ’Nature Inclusive Agriculture”.

We beloven meer te bieden dan enkel kwaliteit, op alle denkbare fronten van verbetering zal Ikigai Coffee vooruitgang initiëren. Vanzelfsprekend de sociale aspecten, maar denk ook aan technologie, wetenschap en zelfs gezondheid.

Van maandag t/m vrijdag tussen 09:00-17:00 is Ikigai voor al jouw vragen telefonisch of per WhatsApp bereikbaar.

Telefoonnummer
+31 (0)6 10 92 69 92

Wil je liever zelf een antwoord vinden op je vraag? Neem dan een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Bezorgkosten
Gratis verzending vanaf 40,-
› Onder de 40,- bedragen de bezorgkosten 5,95

Bezorgtijden
› Bestellingen worden verstuurd op dinsdag en vrijdag

Meer weten? Ga naar service & contact.

Ikigai Coffee

Ikigai Coffee zet zich in voor een betere toekomst van de koffiehandel. Jeroen Brugman is Ikigai Coffee gestart met de overtuiging dat de handel anders kan en moet. Samen met de koffieboeren streeft Jeroen naar transparantie, hogere kwaliteit en een betere toekomst voor alle verbonden partijen. Van authentieke koffies met bijzondere verhalen voor de verfijnde liefhebber tot koffies met een wens voor eerlijkheid en verbetering.

De visie is het verbinden van iedereen in de koffieketen – van boer tot importeur tot brander tot klant. Ikigai Koffie werkt nauw samen met iedereen die dezelfde visie deelt.

Ervaar de selecties van Ikigai Coffee en draag bij aan de verbreding van een nieuwe positieve koffiecultuur.