Zalm van Urk

Alleen de beste zalm wordt uitgekozen om gerookt te worden

  • Zalm uit Noorwegen
  • Geheim familierecept
  • Authentieke rookmethode
  • Gratis verzending vanaf 60,-

Wij weten wat je wilt

De lekkerste warm gerookte zalm van Nederland

Het verhaal van

Jongens van de Fant

Drie broers, opgegroeid in Urk en een echte passie voor ambachtelijk gerookte vis. Iedereen kent ze als ‘de Jongens van de Fant’, maar eigenlijk heten ze Frans, Harmen en Gerrit Post. Het vak van het visroken leerden zij van hun vader, die in Urk bekend stond onder de bijnaam ‘de Fant’.

Deze bijnaam vormt de basis van het succesvolle avontuur die de drie broers samen zijn aangegaan. Sinds 2009 hebben zij een eigen visrokerij, genaamd de ‘Jongens van de Fant’. Deze naam staat tegenwoordig synoniem aan ‘de beste gerookte vis in het land’.

Het visroken begon voor de jongemannen als een hobby, maar de kwaliteit van hun vis maakte al snel naam in Urk en omgeving. Vandaag de dag komen visliefhebbers uit heel Nederland naar de rokerij om te genieten van de verse vis die de broers op ambachtelijke wijze roken, volgens een geheim familierecept.

Om klanten die ver weg wonen ook te kunnen voorzien van de beroemde gerookte vis hebben de broers in 2017 een webshop geopend. Frans, Harmen en Gerrit zijn trots om met hun passie de alsmaar groeiende klantenkring te kunnen verwennen en willen ook jou graag verwelkomen.

Proef de ambacht

Ontdek jouw favoriet

Proef de ambacht

Ontdek jouw favoriet

Onze beloftes aan jou

De kwaliteit van de vis en de bereidingswijze bepalen de uiteindelijke smaak. Zo weet iedere specialist een kenmerkende smaak aan een product te geven. Opgegroeid in de vis en door jarenlange ervaring, weten wij wat goed is. Wij verkopen dan ook alleen producten van de beste kwaliteit.

Tip: Lees ook eens de reviews die wij ontvangen en laat de genieters van onze producten jouw overtuigen van de kwaliteit die wij leveren. 

De manier van roken, houtsoort, toevoegingen en de tijdsduur van bereiden hebben een belangrijke invloed op de smaak van het eindproduct. Onze gerookte vis haal je er zo uit als het gaat om smaak. Gebaseerd op eigen recepten en jarenlange ervaring.  

Onze ambachtelijk producten zijn een sensatie voor de smaakpapillen. Er wordt dan ook alleen gewerkt met verse zalm afkomstig uit het koele, zuivere water van de Noorse fjorden. De naam Jongens van de Fant is een keurmerk geworden dat garant staat voor een smaakvol, betaalbaar en een exclusief product.

Heb je nog vragen?
Bekijk hier onze antwoorden op veelgestelde vragen.
Scroll naar top
Logo Zalm van Urk

Ambachtelijk warm gerookte zalm volgens een geheim familierecept. Dat is dé specialiteit van de Jongens van de Fant. Met de shop Zalm van Urk verwennen de broers Frans, Harmen en Gerrit Post de echte visliefhebber op afstand.

Ervaar de pure smaak en kwaliteit van de vers gerookte vis. Alleen de beste zalm wordt uitgekozen om gerookt te worden. Opgegroeid in de fjorden van Noorwegen en ambachtelijk verwerkt in Urk.

De Jongens van de Fant zijn bekend en geliefd in heel Nederland en beloven je een onvergetelijk smaaksensatie. In de rokerij wordt geen enkele kunstmatige toevoeging gebruikt. De zalm is dus vrij van smaakstoffen, geurstoffen en E-nummers.

Bezorgkosten
Gratis verzending vanaf 60,-
 Tot 60,- bedragen de bezorgkosten 5,95

Bezorgmomenten
› Bestellingen worden van dinsdag t/m zaterdag thuisbezorgd
Op werkdagen voor 15.00 besteld, dezelfde dag verstuurd

Meer weten? Ga naar service & contact.

Van maandag t/m vrijdag tussen 09:00-17:00 zijn de Jongens van de Fant voor al jouw vragen telefonisch bereikbaar.

Telefoonnummer
+31 (0)6 13 41 76 69

Wil je liever zelf een antwoord vinden op je vraag? Neem dan een kijkje bij de veelgestelde vragen.