Zalm van Urk

Alleen de beste zalm wordt uitgekozen om gerookt te worden.

Goed om te weten

Assortiment

Klaar om te bestellen?

Antwoord op je vragen

Met een unieke selectie van ambachtelijk gerookte visproducten, is Zalm van Urk de favoriet van levensgenieters die waarde hechten aan:

Het bereiden van gerookte zalm is een proces waar precisie en aandacht voor detail samenkomen. De selectie van de vis, de pekel, de rookmethode, temperatuurbeheersing en rookduur spelen een belangrijke rol in het creëren van de perfecte smaaksensatie.

Bij Zalm van Urk hebben we een speciale voorkeur voor de diepe, rijke smaken van warmgerookte zalm. Wil je weten hoe wij deze traditionele methode toepassen om onze zalm te roken? We nemen je graag mee in ons stappenplan voor perfecte warmgerookte zalm.

  1. Kwaliteitsselectie: Alles begint met de selectie van hoogwaardige zalm, afkomstig van eerlijke vangst.
  2. Pekelen: Voor de smaak wordt de zalm gepekeld, wat een cruciaal onderdeel is van het rookproces.
  3. Zouten: Midden in de nacht wordt de zalm gezouten met de juiste hoeveelheid zout voor de optimale smaak.
  4. Houtselectie: Vroeg in de ochtend kiezen we verschillende houtsoorten uit om de zalm een authentieke rooksmaak te geven.
  5. Roken: In de ochtend wordt de zalm gerookt, waarbij nauwkeurig wordt gelet op de duur om de ideale smaak te bereiken.
  6. Afkoelen: Na het roken koelt de zalm af, wat hem de kans geeft om te ‘ademen’.
  7. Vacuüm verpakken: Na het afkoelen wordt de zalm vacuüm verpakt, waardoor deze twee tot drie weken gekoeld bewaard kan blijven.

Op maandag t/m donderdag voor 23:59 uur besteld, de volgende dag tussen 17:00 – 22:00 uur in huis. Deze snelle levering is mogelijk indien de gekozen producten op voorraad zijn.

Bij het afrekenen heb je de mogelijkheid om je gewenste bezorgdatum te kiezen. Zo weet je precies wanneer je jouw bestelling kunt verwachten. Mocht je advies nodig hebben, dan kun je het beste even telefonisch contact met ons opnemen.

Op de dag van bezorging ontvang je tussen 15:00 – 17:00 uur een track & trace met meer details over het verwachte bezorgmoment. Dit is een tijdvak van twee uur. Hoe dichter de bezorger bij je in de buurt is, hoe nauwkeuriger het tijdvak wordt. Zo hoef je niet onnodig lang thuis te wachten en kun je je bestelling vanaf verzending tot aan de voordeur volgen.

Waarom deze kosten

Het gekoeld versturen van verse vis brengt unieke uitdagingen met zich mee. Dit resulteert in hogere verpakkingskosten vergeleken met een standaard pakket.

Zalm van Urk heeft bewust besloten de extra kosten niet in de productprijzen op te nemen. Deze keuze is gemaakt om een eerlijke prijsstelling voor alle klanten te garanderen.

Heb je nog vragen?

Een SmaakGenot specialist staat voor je klaar om jou te helpen.

Zoeken