Wagyukoe

Een bijzonder verhaal. Een bijzonder stukje vlees.

Goed om te weten

Assortiment

Klaar om te bestellen?

Antwoord op je vragen

Chefs en vleeskenners wereldwijd zien vlees van Wagyu als het toppunt van culinair genot onder het rundvlees. Deze reputatie is te danken aan de uitmuntende smaak en unieke vetmarmering.Het vlees van Wagyu koeien is niet alleen een voorbeeld van luxe en verfijning, maar vertegenwoordigt diepe waardering voor vakmanschap en diervriendelijke veehouderij.

De koeien van Wagykoe worden gehouden in het Twentse Delden. Daar worden de koeien dagelijks gemasseerd, krijgen bier over het natuurgras en luisteren ontspannen naar klassieke muziek. Een oude Japanse traditie die door familie Nijhof met liefde wordt doorgezet. Wagyukoe belooft een bijzondere smaakbeleving en deelt graag haar passie voor Wagyu.

Bestel je vóór zondag 23:59 uur? Dan kun je jouw pakket dezelfde week op woensdag of donderdag tussen 08:00 – 22:00 uur ontvangen. Een andere week is natuurlijk ook mogelijk.

Bij het afrekenen heb je de mogelijkheid om je gewenste bezorgdatum te kiezen. Zo weet je precies wanneer je jouw bestelling kunt verwachten. Mocht je advies nodig hebben, dan kun je het beste even telefonisch contact met ons opnemen.

Op de dag van bezorging ontvang je een track & trace met meer details over het verwachte bezorgmoment. Dit is een tijdvak van twee uur. Hoe dichter de bezorger bij je in de buurt is, hoe nauwkeuriger het tijdvak wordt. Zo hoef je niet onnodig lang thuis te wachten en kun je je bestelling vanaf verzending tot aan de voordeur volgen.

Optioneel: Bij het afrekenen kun je ook kiezen voor avondbezorging (€1,65 extra). Jouw pakket wordt dan tussen 18.00 – 22.00 uur door PostNL bezorgd.

Waarom deze kosten

Het gekoeld of bevroren versturen van vlees brengt unieke uitdagingen met zich mee. Dit resulteert in hogere verpakkingskosten vergeleken met een standaard pakket.

Wagyukoe heeft bewust besloten de extra kosten niet in de productprijzen op te nemen. Deze keuze is gemaakt om een eerlijke prijsstelling voor alle klanten te garanderen.

Heb je nog vragen?

Een SmaakGenot specialist staat voor je klaar om jou te helpen.

Zoeken