Tea4you

Ontdek de geurige en kleurrijke wereld van losse thee

Populaire thee

Uitstekende kwaliteit & scherpe prijzen

Het verhaal van

Tea4you

Theesommelier Bea Hansma opende in 1994 de deuren van theeschenkerij “Beatrijs Decorations”. Op een prachtige locatie in Voorthuizen werden met zorg en aandacht smakelijke high-tea’s bereid en creatieve workshops georganiseerd. 

Aangezien Bea graag dingen anders doet werd er bij de high tea geen thee gedronken van het bekende thee zakje. In de zoektocht naar bijzondere thee, ontdekte Bea de kwaliteit en versheid die losse thee te bieden heeft.

Nog bijna niemand in Nederland was hiermee bekend en men moest er bij de intrede er best even aan wennen. In de jaren die volgden werd de vraag naar losse steeds groter. Na vele cursussen, bezoeken aan theeverkopers, een opleiding tot sommelier en het bedenken van nieuwe smaken werd het theelabel Tea4you opgericht.

Wat begon als hobby groeide hard. Bezoekers die van de losse thee genoten tijdens de high tea raakten enthousiast en wilden de thee ook mee naar huis nemen.

Bekijk het assortiment

Laat je inspireren en verrassen

Bekijk het assortiment

Laat je inspireren en verrassen

Onze beloftes aan jou

Met een assortiment van meer dan 220 soorten losse thee hebben we altijd een smaak die bij jou past. Wij willen je graag verrassen en uitdagen met minder bekende theesoorten of door een van de vele bijzondere combinaties die wij zelf samenstellen.

Ook de bekende en traditionele smaken krijgen bij Tea4you alle aandacht. Wij vinden het belangrijk om jou te bieden wat je lekker vindt en alleen de beste kwaliteit is voor ons goed genoeg.

Is er toch een smaak of soort thee die er niet tussen staat? Laat het ons dan weten!

Thee is iets persoonlijks en iedereen heeft zijn eigen voorkeur. Omdat wij veel soorten en smaken verkopen, is goed advies heel belangrijk.

Onze medewerkers zijn allemaal theesommelier, zodat jij goed kan worden geholpen bij het vinden van de perfecte thee. Samen met jou kijken we welke soort er bij jou past en welke smaken je lekker vindt. Op die manier ontdek je iets nieuws, wat toch goed bij je past.

Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je drinkt en uit welke ingrediënten de thee bestaat. Daarom vind je, zowel op de verpakking als online, bij iedere thee een duidelijke omschrijving van zowel de smaak als eventuele toevoegingen. Want wat er in onze thee zit, daar zijn wij heel helder over!

Ook onze thee accessoires zijn met zorg geselecteerd. Ervaar het gemak van thee-filterzakjes of leuke zeefjes. Bij tea4you zijn wij altijd op zoek naar betaalbare accessoires waar je echt wat aan hebt!

Wij vinden het belangrijk dat je optimaal kunt genieten van je thee. Theeblaadjes zijn veel lekkerder en gezonder dan het gruis in de zakjes thee die overal te koop zijn. 

Al onze thee is uitgebreid door ons getest en geproefd, alleen de lekkerste samengestelde varianten komen uiteindelijk in de webshop. De thee wordt altijd verstuurd in een hersluitbare verpakking, zodat de kwaliteit kan worden bewaard en niet verloren gaat.

Zoeken

Van maandag t/m vrijdag tussen 10:00-17:00 is het team van Tea4you voor al jouw vragen telefonisch bereikbaar. Krijg smaakverrijkend advies van een gediplomeerde theesommelier.

Telefoonnummer
+31 (0)342 47 20 38

Wil je liever zelf een antwoord vinden op je vraag? Neem dan een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Bezorgkosten
Gratis verzending vanaf 35,-
› Onder de 35,- bedragen de bezorgkosten 3,95

Bezorgtijden
› Bestellingen worden van maandag t/m zaterdag thuisbezorgd
› Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verstuurd

Meer weten? Ga naar service & contact.

Tea4You

Bij Tea4you worden we door onze klanten geïnspireerd om steeds weer op zoek te gaan naar de lekkerste theesoorten.

Aangezien smaken verschillen bieden wij jou een breed assortiment aan van uiteenlopende smaken en soorten thee van alleen de beste kwaliteit. Daarnaast willen we je graag verrassen en uitdagen met minder bekende theesoorten zoals maté en groene rooibos of door één van de vele bijzondere combinaties die wij zelf samenstellen. Ook de bekende en traditionele smaken zijn van de beste kwaliteit en krijgen bij Tea4you uiteraard alle aandacht.

Staat de gewenste smaak of soort thee er niet tussen? Laat het ons dan weten.