Bezoek de Kaasboerderij

Kom langs in de polder

Op onze boerderij in Streefkerk hebben we de mogelijkheid om rondleidingen, workshops en proeverijen te organiseren voor groepen.

Rondleiding Kaasmakerij

Rondleidingen

Tijdens een rondleiding wordt uitgebreid verteld over onze manier van kaasmaken, de kunst van het ambacht en waarom onze kaas anders smaakt dan bijvoorbeeld een fabriekskaas. Tijdens de rondleiding proef je drie verschillende eigengemaakte kazen.

Kosten: €85,- tot tien personen, voor een programma van ongeveer één uur. Bij meer dan tien personen geldt een meerprijs van €7,50 per persoon. Groepen groter dan 30 personen in overleg. De rondleiding is uit te breiden met: koffie- of thee-ontvangst, luxe proeverij of lunch.

Workshop Kaasmaken

Zelf kaas maken is ontzettend leuk. Zo leuk zelfs dat we onze kennis graag met iedereen delen. Tijdens de workshop kaasmaken, maken we een verse kaas die je vervolgens mee naar huis mag nemen. En heb je de basis eenmaal geleerd, dan kun je thuis lekker verder experimenteren.

Kosten: €35,- per persoon (vanaf acht personen), voor een programma van 2,5 uur. De workshop is uit te breiden met: koffie- of thee-ontvangst, een luxe proeverij of een lunch.

Workshop kaas maken
Masterclass Kaasproeven

Masterclass Kaasproeven

In de loop der tijd hebben we veel kennis opgedaan op het gebied van kaas, kaas proeven en kaasplankjes samenstellen. We verzorgen de proeverijen in onze winkels in Streefkerk en Rotterdam. We proeven bijzondere kazen, klassiekers en favorieten. De proeverij wordt geserveerd met voldoende water en brood.

In Rotterdam is te kiezen uit de volgende proeverijen: Eigengemaakte Buurenkazen, Hollandse Glorie en Internationale Juweeltjes

Alle arrangementen kunnen worden uitgebreid en aangepast naar eventuele eigen wensen.
Tevens kunnen wij een proeverij op locatie verzorgen. Neem gerust met ons contact op via het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken.

Zoeken