Bestel op tijd

Gerookte zalm met Kerst

In december genieten we allemaal van veel gezelligheid en extra lekker eten. Onze producten zijn in deze tijd van het jaar erg populair. Wij verzenden ze tijdens deze periode door heel Nederland, zodat jij kan genieten van overheerlijke gerookte zalm in de feestmaand van het jaar.

Zoals je wellicht weet hebben de bezorgdiensten, zoals PostNL en DHL, het ongelofelijk druk in de maand december. Wij geven je dan ook graag advies wanneer je het beste onze gerookte zalm kan bestellen. 

Wij adviseren je om vroeg te bestellen

Omdat wij niemand willen teleurstellen, proberen wij rekening te houden met de extreme drukte. Daarom is onze laatste verzending voor kerst op donderdag 21 december. Op deze manier houden we rekening met 1 dag vertraging, mocht Trunkrs de bestelling niet kunnen bezorgen. 

Belangrijk om te weten

  1. De pakketten worden door Trunkrs in de nacht gekoeld. Hierdoor kunnen wij de garantie geven dat jouw bestelling in goede staat wordt ontvangen. Door onze speciale koeloplossing blijft de zalm minstens 2 dagen gekoeld na verzending. 
  2. Je kan al 14 dagen voor het moment van leveren een bestelling plaatsen. Bij het afrekenen kies je op welke dag jouw bestelling graag wilt ontvangen.
  3. Al onze producten worden vers bereidt. Doordat we alles vacuüm verpakken, kan je de producten tot wel 2 weken smaakvol in de koelkast bewaren. Wil je de producten langer bewaren? Invriezen is geen probleem. 
  4. Wij adviseren om jouw producten op maandag 11, dinsdag 12, woensdag 13, donderdag 14 of vrijdag 15 december te laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niet wordt benadeeld door de drukte en dat je de producten voor het weekend in huis hebt.
  5. Bestel op tijd, geef jouw voorkeursdatum aan, en geniet deze kerst van de enige echte zalm van de Jongens van de Fant!