Algemene bereidingstips

De basis van koken

Soort vlees Bereidingsmethode Bereidingstijd
Bavette Bakken/Grillen 3 - 5 min
Bieflappen Bakken/Grillen 5 - 10 min
Biefstuk Bakken/Grillen 3 - 5 min
Braadlappen Braden/Stoven 60 - 120 min
Brisket Slow cooking min. 8 uur
Burger Bakken/Grillen 6 - 8 min
Entrecôte Bakken/Grillen 5 - 8 min
Gehakt Bakken 4 - 5 min
Longhaas Bakken/Grillen 3 - 5 min
Poulet Braden/Stoven min. 1,5 uur
Ossenhaas Bakken/Grillen 3 - 8 min
Ribeye Bakken/Grillen 5 - 8 min
Riblap Braden/Stoven min. 2 uur
Saucijzen Bakken/Grilllen 13 - 15 min
Schenkel Koken/Stoven min. 2,5 uur
Sukade Braden/Stoven min. 3 uur
Tartaar Bakken/Grillen 4 - 6 min