Algemene bereidingstips
De basis van koken
Soort vlees | Bereidingsmethode | Bereidingstijd |
---|---|---|
Bavette | Bakken/Grillen | 3 - 5 min |
Bieflappen | Bakken/Grillen | 5 - 10 min |
Biefstuk | Bakken/Grillen | 3 - 5 min |
Braadlappen | Braden/Stoven | 60 - 120 min |
Brisket | Slow cooking | min. 8 uur |
Burger | Bakken/Grillen | 6 - 8 min |
Entrecôte | Bakken/Grillen | 5 - 8 min |
Gehakt | Bakken | 4 - 5 min |
Longhaas | Bakken/Grillen | 3 - 5 min |
Poulet | Braden/Stoven | min. 1,5 uur |
Ossenhaas | Bakken/Grillen | 3 - 8 min |
Ribeye | Bakken/Grillen | 5 - 8 min |
Riblap | Braden/Stoven | min. 2 uur |
Saucijzen | Bakken/Grilllen | 13 - 15 min |
Schenkel | Koken/Stoven | min. 2,5 uur |
Sukade | Braden/Stoven | min. 3 uur |
Tartaar | Bakken/Grillen | 4 - 6 min |