Het verhaal

Kruiden & specerijen maken de maaltijd

Het verhaal van De Kruidenbaron begon in 2015. De oprichters Guus & John merkten op dat kruiden en specerijen in de supermarkt vaak erg duur zijn voor een relatief klein potje. Soms betaal je omgerekend zelfs meer dan 50 euro per kilo. Daarnaast hebben vele supermarkten niet altijd de kruidenmelange waar iemand naar op zoek is. ‘Dat moet goedkoper en beter kunnen’ dachten de mannen.

Verse, smaakvolle kruiden zijn namelijk essentieel voor het creëren van een legendarische maaltijd. Het kan voor de echte hobbykok die een specifiek gerecht wil maken, en meer wil dan pakjes en zakjes van de supermarkt, vervelend zijn om niet te kunnen vinden wat hij nodig heeft. 

Maar in hun zoektocht op het internet merkten Guus & John op dat er online nog geen goede kruideniers beschikbaar waren. Met hun passie voor koken en voor de wereld van kruiden besloten zij zelf op zoek te gaan naar de allerbeste kwaliteit kruiden en ze online aan te bieden. 

Kruiden van A t/m Z

Ze begonnen met de veel voorkomende kruiden die je ook in de supermarkt vindt, maar voor een betere prijs. Dit was een regelrecht succes. De online vraag naar kruiden bleek groot, en inmiddels is het assortiment zelfs uitgebreid tot meer dan 450 soorten kruiden, specerijen en melanges. 

De Kruidenbaron is altijd op zoek naar de mooiste kruiden en kruidenmelanges uit alle delen van de wereld. Zo is er niets dat je tegenhoudt om de kruiden te vinden die bij je passen en te experimenteren met de smaken van de natuur. Van Portugese piri piri tot Za’atar, De Kruidenbaron heeft alle soorten kruiden en specerijen om een voortreffelijk smaak te creëren. 

Het assortiment op SmaakGenot

De Kruidenbaron deelt met SmaakGenot een passie voor pure en natuurlijke producten. De laatste jaren is gelukkig de vraag naar 100% natuurlijke kruiden & specerijen sterk gegroeid. Het assortiment van De Kruidenbaron houdt daar natuurlijk rekening mee.

Om het voor jou makkelijk te maken hebben we een selectie gemaakt uit het complete assortiment van De Kruidenbaron en vind je in deze shop alleen 100% natuurlijke kruiden en specerijen. Zonder toevoegingen. Het kan dus zijn dat je sommige bekende kruidenmixen niet kan vinden op het platform van SmaakGenot.

Zoeken