Annuleren & Retourneren

Van gedachten veranderd? Lees tot wanneer het mogelijk is om een bestelling te annuleren.

Annuleren

Ja, hoor. Zolang je bestelling nog niet is verwerkt en verstuurd kan je deze annuleren. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op.

SmaakGenot stort het geld terug op jouw rekening zodra de annulering is verwerkt.  Meestal staat het geld binnen 3 werkdagen bij jou op de rekening. 

Soms kunnen wij niet leveren en moet de bestelling helaas worden geannuleerd. Dit heeft te maken met het beperkte voorraad van het exclusieve vlees.

Onze kudde bestaat gemiddeld uit 50 wagyu runderen. Om dit aantal op een natuurlijke en duurzame manier te kunnen behouden kan er elke maand slechts één rund worden geslacht.  Zoals je zult begrijpen zijn meerdere vleesdelen behoorlijk schaars. Helaas kan de situatie ontstaan dat de voorraad net op is van het product dat jij hebt besteld. 

Het is vanzelfsprekend dat wij in deze situatie contact met jou opnemen voor een passende oplossing.

Retourneren

In verband met de kwaliteit en houdbaarheid van de versproducten is retourneren niet mogelijk. Bederfelijke waren, ofwel producten met een beperkte houdbaarheid, zijn namelijk wettelijk uitgesloten van het herroepingsrecht. Je vindt hierover meer informatie in de algemene voorwaarden van SmaakGenot.
Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met Wagyukoe.