Het verhaal van

Tea4you

Bij Tea4You bestel je smaakvolle verse losse thee van een hoge kwaliteit. Wat ooit begon in de theeschenkerij van Bea Hansma, is uitgegroeid tot een geliefd theelabel bij levensgenieters door heel Nederland.

Van passie naar professioneel theelabel

Theesommelier Bea Hansma opende in 1994 de deuren van theeschenkerij “Beatrijs Decorations”. Op een mooie locatie in Voorthuizen werden met zorg en aandacht smakelijke high-tea’s bereid en creatieve workshops georganiseerd. Omdat Bea graag dingen anders doet werd er bij de high tea geen thee gedronken van het bekende thee zakje.

In de zoektocht naar bijzondere thee, ontdekte Bea de kwaliteit en versheid die losse thee te bieden heeft. Nog bijna niemand in Nederland was hiermee bekend en men moest er bij de intrede er best even aan wennen. In de jaren die volgden werd de vraag naar losse steeds groter. Na vele cursussen, bezoeken aan theeverkopers, een opleiding tot sommelier en het bedenken van nieuwe smaken werd het theelabel Tea4you opgericht.

Wat begon als hobby groeide hard. Bezoekers die van de losse thee genoten tijdens de high tea raakten enthousiast en wilden de thee ook mee naar huis nemen. In eerste instantie werd er een kleine winkel ingericht in de theeschenkerij. Uiteindelijk bleek dit niet meer groot genoeg te zijn en werd er een losse theewinkel geopend op het terrein van Beatrijs Decorations. Door de jaren heen groeide dit zo hard dat een nieuwe winkel nodig was. Ook online werd de vraag naar losse thee steeds groter, wat in 2010 leidde tot de opening van een webshop gericht op losse thee.

Tea4you ontvangt veel positieve reacties over haar thee en uitgebreide assortiment thee accessoires. Bea heeft zelfs de onderscheiding “zakenvrouw van het jaar” ontvangen voor het werk dat zij doet.

Een team van theesommeliers

Tea4you ontvangt veel positieve reacties over haar thee en uitgebreide assortiment thee accessoires. Bea heeft zelfs de onderscheiding “zakenvrouw van het jaar” ontvangen voor het werk dat zij doet.

Ondertussen bestaat het team uit 3 gediplomeerde theesommeliers. Wij kunnen je precies vertellen waar onze thee uit bestaat. Meer informatie of advies over welke thee soort en smaak bij jou past, word door ons met passie gegeven. Juist onze werkwijze onderscheidt ons van meer commercieel gefabriceerde thee.

Bij Tea4you worden we door onze klanten geïnspireerd om steeds weer op zoek te gaan naar de lekkerste theesoorten. Omdat smaken verschillen bieden wij daarom een breed assortiment van verschillende smaken en soorten thee van de beste kwaliteit. Daarnaast willen we je graag verrassen en uitdagen met minder bekende theesoorten zoals maté, groene rooibos of door één van de vele bijzondere combinaties die wij zelf samenstellen. Ook de bekende en traditionele smaken zijn van de beste kwaliteit en krijgen bij Tea4you uiteraard alle aandacht.

Zoeken