Over SmaakGenot

SmaakGenot is een online warenhuis voor eten en drinken van kwaliteit. Zonder omwegen bestel je smaakvolle, ambachtelijke en unieke producten rechtstreeks bij de maker, boer of specialist.

Klaar voor verandering

Wij genieten allemaal op onze eigen manier van het leven. Samen smullen van een versbereide maaltijd van pure ingrediënten. Of lekker proeven van een kaasplankje onder het genot van een ambachtelijke wijn uit Frankrijk. Dat zijn voor ons momenten om naar uit te kijken. Momenten van genieten, samen met familie en vrienden.

Echte kwaliteit begint bij de zorg, aandacht en tijd die in de producten worden geïnvesteerd. Of het nu gaat om wijn, kaas, of vlees. Gepassioneerd vakmanschap leidt altijd naar de beste producten en de fijnste smaaksensaties.

Helaas is ons huidig voedselsysteem met name gericht op winst. Snel produceren en in grote hoeveelheden is voor veel bedrijven in de voedselindustrie belangrijker dan tijd, aandacht en zorg. Ook zijn grootschalige voedselproducenten niet altijd even transparant. Het is vaak onduidelijk waar producten vandaan komen, hoe ze zijn vervaardigd en of men werkelijk geeft om gezondheid, duurzaamheid en/of dierenwelzijn.

Het maken van gezonde en eerlijke keuzes voor jou en je gezin kan op deze manier erg moeilijk zijn. Wij kijken niet alleen toe, maar doen ons best om dit veranderen. Bij SmaakGenot geloven we dat respect voor de mens, dier en natuur van onschatbare waarde is voor elk hoogwaardig product.

Video afspelen

Waarom je goed zit bij SmaakGenot

We begrijpen dat niet iedereen de tijd heeft om bij elke aankoop uit te zoeken of het gaat om een puur, ambachtelijk en eerlijk product. Het uitzoekwerk, dat doen wij voor je. Wij willen dat je met gemak de mooiste producten vindt en rechtstreeks bij de specialist kunt bestellen.

Samenwerken met de besten

Om ons doel te bereiken werken wij samen met ambitieuze en gepassioneerde mensen. Experts die ook nog eens de beste willen zijn binnen hun vakgebied. Dat geldt voor de boeren waar we mee werken, maar ook voor de producenten en specialisten uit de verschillende branches. Samen bereiken we ons doel: hét culinaire platform worden van Nederland.

Eerlijke prijzen

Door de afstand tussen de producent en de consument te verkleinen worden prijzen voordeliger. Er gaat een groter deel van de winst rechtstreeks naar de maker, omdat we zoveel mogelijk tussenschakels overslaan (zoals de supermarkt, distributiecentra en transport in het algemeen).

Transparantie

Wij vinden het belangrijk dat jij alle informatie hebt die nodig is om een goede keuze te maken. Wij doen ons best om zo helder en duidelijk mogelijk informatie over onze partners en hun producten aan jou over te brengen. Heb je toch nog vragen? Twijfel niet en neem contact op met onze partner. Zij vertellen jou graag meer over het verhaal achter een product.

Puur & natuurlijk

Naast vakmanschap is een natuurlijke en duurzame manier van produceren voor ons een belangrijk kenmerk van kwaliteit. Het gebruik van onnatuurlijke toevoegingen wordt door echte specialisten liever vermeden daar waar het mogelijk is. Wij houden hier rekening mee bij het maken van onze selecties.

Ons doel is duidelijk

Ons doel is om jou te laten genieten van de mooiste producten die onze partners met liefde en vakmanschap hebben gemaakt. Samen met jou ontwikkelen we nieuwe normen voor kwaliteit binnen het voedselsysteem. Een gezond en duurzaam systeem dat draait om passie en genot – daar staan wij voor bij SmaakGenot.

Wij creëren een online warenhuis van verantwoorde en hoogwaardige producten: een platform voor boeren, specialisten en producenten die hun producten graag met jou delen. Naast de garantie op kwaliteit willen we de bijzondere verhalen van onze partners met je meegeven. Zo hopen we jou te inspireren en je dichter bij de bron te brengen.

SmaakGenot is niet bedoeld als een vervanging van de supermarkt. Wij zijn een aanvulling en verrijken je standaard assortiment met exclusieve, ambachtelijke en verantwoorde producten.

Onze missie om het grootste online warenhuis van kwaliteitsproducten te worden op het gebied van eten en drinken kunnen we niet alleen realiseren. Jouw bijdrage en feedback is van harte welkom. Ken of ben jij een specialist waar Nederland kennis mee moet maken? Heb je workshops, proeverijen of cursussen gevolgd die jouw kennis en kookkunsten naar een hoger niveau hebben getild? Laat het ons hier weten.

Scroll naar top

Door onze site te gebruiken accepteer je cookies, die ons helpen onze service te leveren en te verbeteren. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina