Over Naturally Granola

Wil je meer weten over Naturally Granola of de producten uit het assortiment? Bekijk hier meer informatie en de belangrijkste weetjes.

Naturally Granola maakt gebruik van (luchtdichte) glazen potten. Dit is een bewuste keuze, omdat de granola hierdoor super vers blijft smaken. De granola proeft alsof het net uit de oven komt. 

Naast dat de pot zorgt voor de “freshness” laten wij ook heel graag onze mooie chunks zien! De chunks vormen namelijk onder andere ons succes. Wij laten daarom ook graag zien wat je precies koopt. 

Mocht je al onze potten in huis hebben, dan is het ook mogelijk om een goedkopere refill bag (hervulzak) te bestellen. Wij raden wel aan om de granola zo snel mogelijk in de pot te doen om de versheid te behouden.

Naturally Granola is gemaakt met alleen natuurlijke suikers. Naast een beetje biologische honing wordt er gebruik gemaakt van biologische dadelstroop.

Dadelstroop heeft een heerlijke natuurlijke zoete smaak en bevat daarnaast ook ook goede voedingsstoffen. 

De ingrediënten die worden gebruikt bevatten geen gluten. Er kunnen echter wel sporen van gluten in de granola zitten, omdat de omgeving waarin wordt gewerkt niet glutenvrij is.

Nee, de granola uit het assortiment bevat een klein beetje biologische honing. Maar Naturally Granola wil ook graag alle veganisten verwennen! Wij zijn bereid om vegan granola voor je te maken, met een minimale bestelhoeveelheid van 5 potten. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

De producten zijn minimaal 4 maanden houdbaar in de glazen pot. 

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met Naturally Granola.