Naturally Granola

The perfect way to start your day

Krachtpatsers

Een verrijking aan je ontbijt

Het verhaal van

Naturally Granola

Naturally Granola is geboren uit de ontmoeting tussen twee gepassioneerde foodies met een liefde voor gezond en lekker eten. Maak kennis met Nikos en Tiara. Zij geloven dat een gezond lichaam en een voedingsbewuste levensstijl de basis zijn van een gelukkig leven. 

Volgens het enthousiaste stel begint dat met een gebalanceerd ontbijt, vol met natuurlijke ingrediënten en rijk aan voedingsstoffen. In de zoektocht naar het ideale ontbijtproduct ontdekte het stel al snel een probleem.

Het aanbod in de supermarkten bestaat vooral uit producten vol ongezonde suikers, E-nummers en onnatuurlijke toevoegingen. Bovendien zijn de gezondere opties vaak saai qua smaak – geen ideale situatie dus.

Nikos en Tiara zagen in dit probleem een kans – een kans om hun creativiteit in werking te zetten en producten te ontwikkelen waar iedereen van kan genieten.  Zonder dat de gezondheid daarmee wordt aangetast.

Tips & Inspiratie

Begin je dag goed met granola

Tips & Inspiratie

Begin je dag goed met granola

Onze beloftes aan jou

Granola is het gezonde alternatief voor de cruesli uit de supermarkt, die vaak vol zit met suiker en onnodige toevoegingen. Dit crunchy ontbijtje bewijst dat smaakvol en gezond eten goed samengaan.

Onze granola is gemaakt met alleen natuurlijke suikers en hoog kwaliteit ingrediënten. Naast een beetje biologische honing wordt er gebruik gemaakt van biologische dadelstroop. 

Met onze huisgemaakte granola begin je de dag goed. 100% natuurlijk en boordevol voedzame ingrediënten. Wij durven te zeggen dat er geen betere manier bestaat om je dag te beginnen!

Van maandag t/m zondag tussen 09:00-19:00 is Tiara voor al jouw vragen telefonisch of per WhatsApp bereikbaar.

Telefoonnummer
+31 (0)6 219 63 335

Wil je liever zelf een antwoord vinden op je vraag? Neem dan een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Bezorgkosten
Gratis verzending vanaf 49,-
› Onder de 49,- bedragen de bezorgkosten 5,95

Bezorgtijden
› De granola wordt binnen 3 werkdagen naar jou opgestuurd
› Elke maandag en donderdag wordt de granola verstuurd

Meer weten? Ga naar service & contact.

Naturally Granola | SmaakGenot

Start je dag met plezier met de gezonde en heerlijke ontbijtgranen van Naturally Granola! Rijk aan antioxidanten, mineralen en vezels voor een vitaal ontbijt of als energierijk tussendoortje. 100% Natuurlijk en gemaakt van de mooiste ingrediënten, dus zonder geraffineerde suikers, conserveermiddelen of smaakstoffen.

Geniet van de verrassende smaken, met zorg samengesteld en bereid. Naturally Granola brengt het beste van twee werelden samen – een gezonde levensstijl én smaakvol genot. Kortom, alles voor de perfecte start van je dag!