Wijnkoperij Kroese

Direct van de wijnboer, rechtstreeks naar de liefhebber

Onze favorieten

Wijnen die je een keer geprobeerd moet hebben

Het verhaal van

Wijnkoperij Kroese

Vinoloog Kees Kroese opende in 1989 de deuren van Wijnkoperij Kroese in het centrum van Epe. Met een liefde en expertise voor wijn richtte hij zich op Europa, om de beste wijnen te vinden en naar de Nederlandse tafel te brengen. 

Door zelf in heel Europa op zoek te gaan naar goede wijnboeren en daarvan wijn in te kopen, bouwde Wijnkoperij Kroese een grote naam op in de Veluwe en de rest van Nederland. 

Zo heeft het familiebedrijf door de jaren heen een netwerk opgebouwd van gepassioneerde, ervaren wijnboeren die hun wijnen – van druif tot fles – met de uiterste zorg en liefde behandelen.

Het voordeel van deze directe aanpak is een assortiment van volledig zuivere kwaliteit, zonder dat de prijs onnodig oploopt door tussenhandel en doorverkopers. Bovendien kan er precies worden verteld waar de wijnen vandaan komen.

Ontdek het assortiment

Prachtige wijnen voor mooie prijzen

Onze beloftes aan jou

De lekkerste wijnen voor bij het diner of feestje vind je in ons wijnassortiment. Vele wijnliefhebbers en horecabedrijven zijn al jaren lang vaste klant van ons familiebedrijf. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent. 

Wij zijn gespecialiseerd in wijnen van kleine wijnboeren en wijnhuizen. Dat betekent kwaliteitswijnen voor zeer betaalbare prijzen. Wijnkoperij Kroese is niet voor niets 4 keer uitgeroepen tot wijnspeciaalzaak van het jaar.

Wij hebben een duidelijk doel: jou laten genieten van onze mooie wijnen. Heb je vragen of wil graag extra wijnadvies? Neem met ons contact op, zodat we jouw wijnwensen kunnen bespreken.  

Nix onder de 18

< 18 jaar, deze shop is niet voor jou bestemd
< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

Zoeken

Van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:00-17:00 is Wijnkoperij Kroese voor al jouw vragen telefonisch bereikbaar.

Telefoonnummer
+31 (0)578 627 123

Wil je liever zelf een antwoord vinden op je vraag? Neem dan een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Bezorgkosten
Gratis verzending vanaf 50,-
› Onder de 50,- bedragen de bezorgkosten 5,95
› Minimum bestelbedrag 35,-

Bezorgtijden
› Bestellingen worden van dinsdag t/m zaterdag verstuurd 
› Op werkdagen voor 15:00 besteld, meestal dezelfde dag verstuurd

Meer weten? Ga naar service & contact.

Logo Kroese Wijnen - Partner van SmaakGenot

Wijnkoperij Kroese is een wijnspeciaalzaak die bekend staat om haar prachtige assortiment aan kwaliteitswijnen. In haar 30 jarig bestaan heeft het familiebedrijf naam gemaakt bij zowel experts als liefhebbers. De uitstekende kwaliteit wordt keer op keer bevestigd door talloze nationale en internationale persrecensies.

Alle wijnen worden met de grootste zorg en passie geselecteerd en geïmporteerd. Rechtstreeks van de wijnboer, zonder tussenhandel, zodat jij kunt genieten van de beste wijnen voor een scherpe en eerlijke prijs.

Het assortiment op SmaakGenot bestaat uit een exclusieve selectie van het volledige assortiment, zodat jij met gemak dé topwijn vindt die bij jouw smaak past!