Het verhaal van

De Kruidenbaron

Bij De Kruidenbaron vind je een schat aan smaken tegen aantrekkelijke prijzen. Bestel je kruiden en specerijen online en kies uit een breed assortiment dat zorgvuldig is samengesteld om jouw gerechten te verrijken.

De zoektocht naar beter

Het verhaal van De Kruidenbaron begon in 2015 toen de oprichters, Guus en John, opmerkten dat kruiden en specerijen in de supermarkt vaak erg duur zijn voor een relatief klein potje, soms omgerekend zelfs meer dan 50 euro per kilo. Bovendien hebben veel supermarkten niet altijd de specifieke kruidenmelange waar een klant naar op zoek is. “Dat moet goedkoper en beter kunnen,” dachten zij.

Verse, smaakvolle kruiden zijn essentieel voor het creëren van een legendarische maaltijd. Het kan voor de echte hobbykok, die een specifiek gerecht wil bereiden en meer wil dan de pakjes en zakjes van de supermarkt, frustrerend zijn om niet te kunnen vinden wat hij nodig heeft.

Tijdens hun zoektocht op het internet ontdekten Guus en John dat er online nog geen goede kruideniers beschikbaar waren. Met hun passie voor koken en de wereld van kruiden besloten ze zelf op zoek te gaan naar de allerbeste kwaliteit kruiden en deze online aan te bieden.

Een wereld vol smaak

Ze begonnen met de veelvoorkomende kruiden die je ook in de supermarkt vindt, maar dan voor een betere prijs. Dit was een regelrecht succes. De online vraag naar kruiden bleek groot, en inmiddels is het assortiment uitgebreid tot meer dan 450 soorten kruiden, specerijen en melanges.

De Kruidenbaron is altijd op zoek naar de mooiste kruiden en kruidenmelanges uit alle delen van de wereld. Zo is er niets dat je tegenhoudt om de kruiden te vinden die bij je passen en te experimenteren met de smaken van de natuur. Van Portugese piri piri tot Za’atar, De Kruidenbaron heeft alle soorten kruiden en specerijen om een voortreffelijke smaak te creëren.

Zorgvuldig geselecteerd assortiment

De Kruidenbaron deelt met SmaakGenot een voorliefde voor pure en natuurlijke producten. Gelukkig is de vraag naar 100% natuurlijke kruiden & specerijen de laatste jaren sterk gegroeid. Het assortiment van De Kruidenbaron houdt daar natuurlijk rekening mee.

Om het voor jou makkelijk te maken, hebben we een selectie gemaakt uit het complete assortiment van De Kruidenbaron. In deze shop vind je alleen 100% natuurlijke kruiden en specerijen, zonder toevoegingen. Het kan dus zijn dat je sommige bekende kruidenmixen niet kunt vinden op het platform van SmaakGenot.

Zoeken