Booij Kaasmakers

Kaas vinden wij het mooiste wat er is

Uitblinkers

De beste ambachtelijke rauwmelkse kazen

Het verhaal van

Booij Kaasmakers

Familie Booij maakt al ruim driehonderd jaar kaas. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw is de familie als kaasmakers gevestigd in Streefkerk. Zij hebben een duidelijk doel: kwaliteitskaas beschikbaar en toegankelijk maken voor iedereen.

Regelmatig worden er proeverijen en rondleidingen georganiseerd om kaasliefhebbers het verhaal te vertellen achter hun product. De familie Booij laat namelijk graag zien hoe een oud ambacht voortgezet wordt op een modern bedrijf.

Zij maken met de hand rauwmelkse kazen met verse melk van de buren, midden in de groene weilanden van de Alblasserwaard. Vanuit hun liefde voor kaas werken ze met aandacht aan het maken, rijpen en beoordelen van hun aantrekkelijke producten.

Door mensen kennis te laten maken met de verschillende smaken van kaas, hun smaakpalet te vergroten en kennis over te dragen, wil de familie het verhaal rondom kwaliteitskaas vertellen.

Voor echte kaasliefhebbers

Ontdek de rijke wereld van kaas

Voor echte kaasliefhebbers

Ontdek de rijke wereld van kaas

Onze beloftes aan jou

Bij Booij Kaasmakers koop je ambachtelijke kazen die rechtstreeks afkomstig zijn van de kaasmakerij. De kazen die wij aanbieden worden met de grootste zorg speciaal voor jou gemaakt. 

Met veel liefde maken wij op onze boerderij in Streefkerk prachtige rauwmelkse kazen. Hiervoor gebruiken wij de verse melk van onze buren: melkveehouders die hun koeien en geiten goed verzorgen voor de beste melk om kaas van te maken. Heb je vragen of wil je graag meer weten? Neem met ons contact op en wij vertellen je graag meer over onze producten.

Onze kaas komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen en wordt op ambachtelijke wijze gemaakt. Met veel aandacht en plezier werken onze kaasmakers dagelijks aan een product waar we blij van worden. Zelf kaas maken vinden wij namelijk het mooiste wat er is.

Zoeken

Bezorgkosten
Gratis verzending vanaf 50,-
› Tussen de 35,- en 50,- bedragen de bezorgkosten 3,50
› Onder de 35,- bedragen de bezorgkosten 6,95

Bezorgtijden
› Bestellingen worden dinsdag, woensdag en donderdag thuisbezorgd
› Bezorging is tussen 17:00 en 22:00

Meer weten? Ga naar service & contact.

Van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:00-18:00 is Booij Kaasmakers voor al jouw vragen telefonisch bereikbaar.

Telefoonnummers
+31 (0)184 68 10 08 (Kaasmakerij)
+31 (0)6 34 08 97 95
(Winkel Rotterdam)

Wil je liever zelf een antwoord vinden op je vraag? Neem dan een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Booij Kaasmakers logo

Vroeger was zelf kaasmaken op de boerderij de gewoonste zaak van de wereld. Tegenwoordig niet meer. De familie Booij laat graag zien hoe een oud ambacht voortgezet wordt op een modern bedrijf.

Op de boerderij in Streefkerk wordt er met veel plezier rauwmelkse kazen gemaakt van de verse melk van de buren; melkveehouders die hun koeien en geiten goed verzorgen voor de beste melk om kaas van te maken.

Zelf kaas maken vindt familie Booij namelijk het mooiste wat er is. Daarom maken ze iedere dag met aandacht en liefde de beste ambachtelijke rauwmelkse kazen en adviseren ze jou graag persoonlijk over smaak, rijpheid en achtergrond.