Acai Amsterdam

Passie voor het paarse juweeltje uit de Amazone

Aandachttrekkers

Onze producten maken jouw leven makkelijker

Het verhaal van

Acai Amsterdam

Het is de missie van Acai Amsterdam om jou te voorzien van de lekkerste tropische fruitsoorten, voor een gemakkelijke en gezonde start van de dag. Het idee van Acai Amsterdam is begonnen in Brazilië, met de visie om de tropische lifestyle naar Nederland te brengen.

Rui Vieira is samen met een vriend in Brazilië een bedrijf begonnen dat açai verkoopt, met een focus op duurzaamheid – zowel voor de natuur als de lokale gemeenschappen.

In 2016 heeft Rui besloten om Nederland kennis te laten maken met zijn passie voor açai en begon zijn nieuwe bedrijf genaamd Acai Amsterdam.

De smoothiepacks en fruitpurees uit het assortiment zijn speciaal samengesteld om jou een gevariëerde energieboost te geven – gemakkelijk, verfrissend en snel. Het verse fruit dat wordt gebruikt voor de fruitpuree wordt na de oogst tot pulp verwerkt en zo snel mogelijk ingevroren – zo blijven de gezonde voedingswaarden optimaal bewaard. 

In 3 stappen een gezonde smoothie

Stap 1

Kies je vloeibare basis (melk, amandelmelk, water, kokoswater, sojamelk, appelsap enz.)

Stap 2

Pak een voorgeportioneed zakje fruit/groente. Mix de inhoud met je gekozen vloeibare basis in de blender.

Stap 3

Blend en mix de ingrediënten tot een mooie drinkbare smoothie en giet alles terug in een beker.

Tips & Inspiratie

Bekijk recepten en lees meer over Açai

Tips & Inspiratie

Bekijk recepten en lees meer over Açai

Onze beloftes aan jou

Al onze producten zijn gegarandeerd GMO-vrij. GMO staat voor genetisch gemodificeerd organisme. GMO-gewassen zijn kunstmatig bewerkt zodat ze onder andere bestand zijn tegen insectenbestrijdingsmiddelen onkruidverdelgers. In de biodynamische en biologische landbouw komen gemanipuleerde gewassen niet voor. 

Açaibessen zijn erg rijk aan antioxidanten en stimuleren het immuunsysteem op een natuurlijke manier. Onze ingevroren Açaí-pulp (puree) is van de hoogste kwaliteit, heeft geen kunstmatige toevoegingen en zit boordevol met antioxidanten, aminozuren, vezels, vitaminen en mineralen. 

Onze producten maken jouw leven nét wat makkelijker. Binnen enkele minuten bereid je een gezonde smoothie of bowl.

Bezorgkosten
Geen verzendkosten in Amsterdam (postcodes 1010 t/m 1115)
Gratis verzending vanaf 120,-
› Onder de 120,- bedragen de bezorgkosten 11,95

Bezorgtijden
› Bestellingen worden geleverd op maandag tot en met vrijdag

Meer weten? Ga naar service & contact.

Acai Amsterdam Logo

Acai Amsterdam verrijkt jouw dag met de beste kwaliteit smoothiepacks en bevroren fruitpurees. Met een passie voor gezondheid, duurzaamheid en eerlijke handel delen zij graag hun liefde voor açai met jou. Naast de exotische açai bes vind je hier allerlei fruitsoorten en blends voor de vrolijkste smoothies en fruitbowls! Handig in portiezakjes verpakt zodat je iedere dag binnen no time geniet van de lekkerste creaties – zonder gedoe.

Even in de blender met jouw favoriete vloeibare basis, zoals (kokos)water, (amandel)melk of yoghurt, en binnen een minuutje is jou heerlijke fruitboost klaar. Bekijk onze recepten voor inspiratie en laat je creativiteit de vrije loop!

Van maandag t/m vrijdag tussen 09:00-17:00 is Acai Amsterdam voor al jouw vragen telefonisch of via WhatsApp bereikbaar.

Telefoonnummer
+31 (0)6 34 14 20 80

Wil je liever zelf een antwoord vinden op je vraag? Neem dan een kijkje bij de veelgestelde vragen.